Peste 400 de amenzi aplicate de poliţişti într-o singură zi

0
925

politie_control_17634200În perioada 17-20 ianuarie , pe raza judeţului Timiş se vor organiza acţiuni preventive-reactive,  pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător.

Acţiunile vor fi desfăşurate zilnic în anumite intervale de timp pentru depistarea, identificarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care încalcă prevederile legale prin săvârşirea de contravenţii şi infracţiuni care aduc atingere climatului de ordine şi linişte publică, patrimoniului public şi privat, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

În data de 17.01.2013, poliţiştii au constatat 17 infracţiuni şi au aplicat 458 de sancţiuni în valoare de 119411 lei.

Dintre cele 17 infracţiuni constatate, 5 sunt de natură judiciară şi 8 pe linie economico-financiară.

Amenzile au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor privind ordinea şi liniştea publică, domeniul silvic, paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protecţia persoanelor, dar şi pentru nerespectarea prevederilor privind circulaţia pe drumurile publice.

În urma activităţilor desfăşurate au fost confiscate bunuri în valoare de 300 de lei.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.