Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 400 de amenzi aplicate de poliţişti într-o singură zi

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
5.1 °
4 °
92 %
5.1kmh
75 %
mar
5 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
15 °
În perioada 17-20 ianuarie , pe raza judeţului Timiş se vor organiza acţiuni preventive-reactive,  pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător.

Acţiunile vor fi desfăşurate zilnic în anumite intervale de timp pentru depistarea, identificarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care încalcă prevederile legale prin săvârşirea de contravenţii şi infracţiuni care aduc atingere climatului de ordine şi linişte publică, patrimoniului public şi privat, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

În data de 17.01.2013, poliţiştii au constatat 17 infracţiuni şi au aplicat 458 de sancţiuni în valoare de 119411 lei.

Dintre cele 17 infracţiuni constatate, 5 sunt de natură judiciară şi 8 pe linie economico-financiară.

Amenzile au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor privind ordinea şi liniştea publică, domeniul silvic, paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protecţia persoanelor, dar şi pentru nerespectarea prevederilor privind circulaţia pe drumurile publice.

În urma activităţilor desfăşurate au fost confiscate bunuri în valoare de 300 de lei.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare