autocolant-informare-STPT

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) își informează călătorii despre posibilitățile de achitare a călătoriilor cu mijloacele de transport în comun din oraș în trei limbi de circulație internațională: engleză, franceză și germană.

STPT a anunțat că vine în întâmpinarea turiștilor care se ”înghesuie” să viziteze capitala Banatului, punând la dispoziția călătorilor autocolante de informare multilingv, pentru ca toți cei care ajung să urce într-un troleibuz, tramvai, autobuz sau vaporaș să poată achita contravaloarea călătoriilor. Autocolantele informative au fost aplicate în stațiile mijloacelor de transport în comun.

”Călătorii noștri au posibilitatea să achiziționeze titluri de călătorie prin mai multe modalități, de la oricare din punctele noastre de vânzare sau direct din mijloacul de transport în comun. Informarea în acest sens se face și în trei limbi de circulație internațională (engleză, franceză și germană), prin intermediul unor autocolante care se regăsesc în stațiile în care opresc mijloacele de transport în comun. În acest fel dorim să venim și în întâmpinarea turiștilor care vizitează Timișoara, pentru a nu întâmpina greutăți în ceea ce privește procurarea unui titlu de călătorie”, informează reprezentanții societății timișorene.

Călătorii STPT își pot procura titluri de călătorie în mai multe feluri:

  • bilete fizice de la unul dintre cele 18 puncte de vânzare ale STPT sau de la cei aproximativ 400 de agenți comerciali de pe teritoriul minicipiului Timișoara;
  • prin operațiunea portofelul electronic, un card prepaid personalizat, eliberat la chioşcurile STPT;
  • SMS (7442);
  • aplicația 24pay;
  • plata cu cardul bancar contactless (POS);
  • mobilPay Wallet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.