Poli, 2 victorii din două „amicale”

0
913

pozaACS Poli Timişoara a jucat sâmbătă, 26 ianuarie 2013, cel de.al doilea meci amical al stagiului de pregătire pe care elevii lui Velcea îl desfăşoară în Antalya. Timişorenii s-au impus cu 2-0 în faţa celor de la Khazar Lenkaran.

Stagiu de pregătire prielnic pentru Poli Timişoara. Echipa de pe Bega a reuşito nouă vitorie în cel de-al doilea amical al acestei campanii de pregătire. Adversarul de sâmbătă a fost Khazar Lenkaran, echipă clasată pe locul şase în prima ligă de fotbal din Azerbaidjan.

Trupa lui Velcea s-a impsu prin reuşitele fundaşilor Şeroni şi Bălace, cei doi reuşind ă marcheze în minutele 51 şi 83, într-un meci până la finalul căruia, antrenorul Vali Velcea a uzat de toţi jucătorii.

Primul „11” aliniat de Velcea a fost: Coca, Redjepi, Petrovic, Şeroni, Marovic, Dobricean, Petre, Poparadu, Nanu, Dina, Boldea. După pauza, au intrat şi ceilalţi jucători din lot.

Cel de-al treilea amical al stagiului din Turcia va avea loc pe 30 ianuarie 2013, adversar fiind Neftchi Baku – provenind din acelaşi campionat, azer, dar clasată pe locul 4. Partida va debuta cu începere de la ora 17:00

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.