Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportRipensia reuşeşete prima victorie în acest an

Ripensia reuşeşete prima victorie în acest an

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

DSC_0083-598x397Prima victorie a anului 2013 a venit, pentru Ripensia Timişoara, împotriva unei valoroase echipe de juniori, care a avut chiar un avantaj de două goluri la pauză. Ripensiştii rămân, deocamdată, în perioada de reacomodare la efort, galben-roşii aliniînd formule complet diferite în cele două reprize. Mulţi dintre jucătorii de bază nu au evoluat însă în această partidă. Pentru „Ripi” au marcat Cărpinişan, Balaci, Chevereşan şi Răducanu.

Pe un „sintetic” bun, deşi acoperit de zăpadă căzută peste noapte, ripensiştii au avut o primă repriză mai puţin reuşită, deşi reuşeau să deschidă scorul relativ repede, Cărpinişan, unul dintre jucătorii nou-veniţi la echipă izbutind să marcheze primul gol al meciului în urma unei incursiuni pe patea stângă. Neexistând incă relaţii de joc între mulţi dintre fotbalişti şi aflaţi în faza de început a pregătirii de iarnă, galben-roşii au încasat apoi 3 goluri în primul mitan, fără a mai reuşi vreo acţiune importantă la poarta adversă.

A urmat însă o a doua repriză excelentă, jucătorii trimişi în teren în cea de-a doua parte răspunzând mai bine cerinţelor băncii tehnice şi reuşind să întoarcă scorul şi să domine autoritar jocul în teren. Fundaşul dreapta, Balaci, alt nou-venit, a tras semnalul de alarmă în minutul 50, reducând din diferenţă, Chevereşan a adus egalarea, iar Răducanu, tot dintre cei veniţi în iarnă, a semnat golul victoriei ripensiste. De remarcat au fost însă şi evoluţiile unor jucători folosiţi foarte puţin în tur, precum Bagiu, Costea sau Uţă.

Mulţi dintre jucătorii de bază, precum portarul Mercescu şi jucătorii de câmp Costândana, Boghian, Popa, Năvală, Nicolin sau Nichitean, nu au evoluat în această partidă.

Pentru Ripensia au evoluat în prima repriză: Butoi – Gaitin, Uzun, Rumega, Roşu – Boangheş, Păscăleanu – Mihai, Mogoş, Cărpinişan – Zsollay. A doua repriză au jucat: Filip – Balaci, Mureşan, Hoţa, Petrişor – Bagiu, Dobre – Răducanu, Uţă, Costea – Chevereşan

Următorul meci de pregătire va avea loc marţi, de la ora 16:00, împotriva celor de la CS Giroc, pe stadionul Calor, din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare