Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Șase lumânări au fost aprinse pentru cele șase milioane de evrei victime ale regimului nazist

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Șase lumânări au fost aprinse pentru cele șase milioane de evrei victime ale regimului nazist 1

Comunitatea Evreilor și Centrul Cultural German Timişoara au comemorat, duminică, victimele Holocaustului, aceştia au aprins şase lumânări în amintirea celor 6 milioane de evrei, victime ale regimului nazist.

 E important să ne amintim de ceea ce este considerat a fi cea mai mare crimă înfăptuită de oameni împotriva oamenilor”,a declarat Alina Baciu, director al Centrului Cultural German.

Şi elevii de la Liceul Pedagogic Carmen Sylva şi de la Liceul Teoretic Nikolaus Lenau din Timişoara au fost şi alături de comunitate, prezentând lucrări realizate în cadrul proiectului intitulat „Noaptea pogromului din 9 noiembrie 1938”, alături de dr. Victor Neumann, profesor la catedra de istorie a Universităţii de Vest Timişoara, care a susținut o prelegere.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare