Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Partizan Belgrad – noua câştigătoare a Turneului „Banatul”. Poli a încheiat pe locul doi

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

CSU-Poli-CS-Caras-Severin-12-1024x553Partide puternice şi spectaculoase la ediţia din 2013 a Turneului „Banatul”, acolo unde CSU Poli Timişoara a juns în „finala” competiţiei alături de sârbii de la Partizan Belgrad. Elevii lui Gligore Czari au cedat la numai două lungimi în faţa echipăei ce evoluează în Liga Campionilor, scor 26-24 în favoarea sârbilor.

Turneul Banatul, ediţia din 2013 a fost, din nou, un succes. Chiar dacă la startul acestei competiţii amicale, dar cu mare tradiţie în Timişoara, s-au înscris numai trei formaţii, spectacolul a fost la el acasă. Cele trei combatante: CSU Poli Timişoara (în calitate de echipă gazdă) şi invitatele speciale: Pandurii Tg. Jiu şi Partizan Belgrad – echipă ce evoluează cu succes în competiţiile europene.

Dacă vinei a avut loc primul meci al turneului, partidă în care alb-violeţii s-au impus în faţa oltenilor de la Tg. Jiu, cu scorul de 33-23, sâmbătă dimineaţă a avut loc meciul pentru calificarea în „finala” turneului, adversare fiind de această dată Partizan Belgrad şi PAndurii Tg. Jiu. Spre surprinderea tuturor, handbaliştii olteni au reuşit să „smulgă” un egal 34-34 (21-16), astfel, finala acestui turneu urmând a se desfăşura duminică, între echipa antrenată de Gligore Czari şi cea din ţara vecină.

CSU Poli a început excelent meciul „finalei”, reuşind să conducă la un moment dat cu 5-1, îsnă masivitatea sârbilor nu a putut fi trecută prea uşor nici cu vederea, aceştia reuşind să se instaleze repede la conducerea partidei, scorul la pauză fiind 13-15, avantajul fiind de partea oaspeţilor. Singurul moment neplăcut al primei părţi a fost accidentarea, destul de serioasă, a nou-venitului în tabătra alb-violetă – Iulian Halcă, interul sosind de curând de la HCM Constanţa.
Repriza secundă s-a jucat la fel, la intensitate maximă, cele două formaţii mergând aproape cap la cap până la final, însă nici mitanul secund nu a scăpat fără un moment neplăcut, Radanovic, de la oaspeţi şi timişoreanul Grasu având o contră pentru care ambii au fost eliminaţi. Scorul final înregistrat de tabela de marcaj din incinta Sălii Constantin Jude s-a oprit la 26-24 în favoarea plavilor, iar noua deţinătoare a Trofeului „Banatul” devine Partizan Belgrad.
Marcatorii jocului:
CSU Politehnica Timişoara: Timofte 6(3), Grasu 5(1), Mrakic 3, Fenici 3, M. Ignat 2, S. Ignat 2, Halcă 2, Lela 1.
Partizan Belgrad: Zujovic 7(3), Radivojevic 5, Ivosevic 5, V. Ilic 3, Mester 3, Marsenic 2, Al. Radovanovic 1.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare