Poli merge ceas în Antalya

0
1126

pozaEchpa bănăţeană ACS Poli Timişoara a obţinut cea de-a treia victorie din tot atâtea meciuri disputate în stagiul de pregătire din Turcia, acolo unde echipa lui Velcea se pregăteşte intens pentru a ataca promovarea în primul eşalon fotbalistic al României. Poli a învins cu 2-1 pe Neftchi Baku, golurile alb-negrilor fiind înscrise de Poparadu şi Szekely.

Ajunsă la al treilea meci amical în acest stagiu de pregătire, ACS Poli Timişoara nu-şi ascunde intnţiile de a creşte în evoluţie de la meci la meci. Trupa lui Velcea merge ceas, deşi a întâlnit adversari deloc modeşti, doi dintre cei trei adversari de până acum făcând parte din prima parte a clasamentului primei ligi din Azerbaidjan. Dacă în prima partidă Poli s-a impus cu 2-0 în faţa turcilor de la Eyupspor (singura divizionară secundă întlnită până acum în Turcia), elevii lui Velcea au învins şi trupa azeră Khazar Lankaran, cu acelaşi scor.

Partida de miercuri a fost de asemenea un test bun pentru alb-negri, Poparadu şi Szekely reuşind să aducă o nouă victorie în palmaresul „amicalelor” din Antalya. Poli s-a impus în faţa celor de la Neftchi Baku, echipă cu mare tradiţie în Azerbaidjan. Dacă Poparadu a marcat primul gol polist în minutul 35, atacantul Szekely a reuşit să dea gol în minutul 70.

Pentru Poli au început partida: Kirev, Nohai, Petrovic, Şeroni, Marovic, Goge, Poparadu, O. Petre, Bălace, Boldea, Dina. În partea secundă au intrat şi ceilalţi jucători, inclusiv Ducu Ninu (fundaşul de 26 de ani aflat în teste la echipa lui Velcea).

Următoarele partide amicale programate în Antalya sunt:
– ACS Poli Timişoara – Magdeburg (Germania) – 1 februarie;
– ACS Poli Timişoara – Tobol (Kazahstan) – 2 februarie;
– ACS Poli Timişoara – Viitorul Constanţa (Liga I, România) – 5 februarie;
– ACS Poli Timişoara – Buducnost Podgorica (Muntenegru) – 7 februarie, urmând ca pe 8, ziua următoare, echipa să facă deplasarea înapoi la Timişoara.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.