Poli merge ceas în Antalya

- Advertisement -

pozaEchpa bănăţeană ACS Poli Timişoara a obţinut cea de-a treia victorie din tot atâtea meciuri disputate în stagiul de pregătire din Turcia, acolo unde echipa lui Velcea se pregăteşte intens pentru a ataca promovarea în primul eşalon fotbalistic al României. Poli a învins cu 2-1 pe Neftchi Baku, golurile alb-negrilor fiind înscrise de Poparadu şi Szekely.

Ajunsă la al treilea meci amical în acest stagiu de pregătire, ACS Poli Timişoara nu-şi ascunde intnţiile de a creşte în evoluţie de la meci la meci. Trupa lui Velcea merge ceas, deşi a întâlnit adversari deloc modeşti, doi dintre cei trei adversari de până acum făcând parte din prima parte a clasamentului primei ligi din Azerbaidjan. Dacă în prima partidă Poli s-a impus cu 2-0 în faţa turcilor de la Eyupspor (singura divizionară secundă întlnită până acum în Turcia), elevii lui Velcea au învins şi trupa azeră Khazar Lankaran, cu acelaşi scor.

Partida de miercuri a fost de asemenea un test bun pentru alb-negri, Poparadu şi Szekely reuşind să aducă o nouă victorie în palmaresul „amicalelor” din Antalya. Poli s-a impus în faţa celor de la Neftchi Baku, echipă cu mare tradiţie în Azerbaidjan. Dacă Poparadu a marcat primul gol polist în minutul 35, atacantul Szekely a reuşit să dea gol în minutul 70.

Pentru Poli au început partida: Kirev, Nohai, Petrovic, Şeroni, Marovic, Goge, Poparadu, O. Petre, Bălace, Boldea, Dina. În partea secundă au intrat şi ceilalţi jucători, inclusiv Ducu Ninu (fundaşul de 26 de ani aflat în teste la echipa lui Velcea).

Următoarele partide amicale programate în Antalya sunt:
– ACS Poli Timişoara – Magdeburg (Germania) – 1 februarie;
– ACS Poli Timişoara – Tobol (Kazahstan) – 2 februarie;
– ACS Poli Timişoara – Viitorul Constanţa (Liga I, România) – 5 februarie;
– ACS Poli Timişoara – Buducnost Podgorica (Muntenegru) – 7 februarie, urmând ca pe 8, ziua următoare, echipa să facă deplasarea înapoi la Timişoara.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Cel mai lung cuvânt din limba română are 44 de litere. Tu poți să-l pronunți?

Cel mai lung cuvânt din limba română este "PNEUMONOULTRAMICROSCOPICSILICOVOLCANICONIOZA"....

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare