Ripensia câştigă şi amicalul cu CS Giroc

0
859

DSC_0170-598x397Ripensia Timişoara câştigă fără emoţii, deşi scorul nu reflectă realitatea din teren, partida cu CS Giroc. Galben-roşii se impun cu 1-0, însă cel mai important este faptul că elevii cuplului Suciu/Olariu se integrează din ce în ce mai bine în noul sistem de joc 4-2-3-1.

„Ripi” s-a impus şi în cel de-al treilea amical al anului, 1-0, cu CS Giroc, la finele unui joc dominat autoritar de galben-roşii, care n-au reuşit să fructifice însă decât una din oportunităţile de gol ivite. Singura reuşită a meciului a fost semnată de Zsollay (foto).

La fel cum s-a întâmplat şi în primele două meciuri de pregătire, Ripensia a aliniat două formule complet diferite în fiecare repriză, ambele respectând sistemul 4-2-3-1, care pare a se contura încet-încet la echipă. Băieţii pregătiţi de Radu Suciu şi Ovidiu Olariu au evoluat avansat, pasând mult mingea şi efectuând un pressing agresiv în jumătatea adversă, defensiva oaspeţilor rezistând însă bine atacurilor lansate de ripensişti. De menţionat şi faptul că în poarta girocanilor a evoluat tânărul Butoi, venit de la Electrica Timişoara, care s-a descurcat excelent, reuşind câteva intervenţii providenţiale.

Ripensia, repriza I: Mercescu – Gaitin, Rumega, Păscăleanu, Cărpinişan – Boangheş, Bagiu – Radu, Nichitean, Popa – Zsolley.
Repriza a II-a: Filip – Mihai, Uzun, Mureşan, Petrişor – Michi, Dobre – Răducanu, Mogoş, Năvală – Chevereşan.

Următorul meci al Ripensiei este programt vineri, 1 februarie 2013, împotriva divizionarei ˝D˝, AC Belinţ, locul disputării jocului nefiind încă stabilit.

Spune-ţi opinia civilizat!