pozaACS Poli Timişoara a încheiat stagiul de pregătire din Antalya, asemeni turului Ligii secunde – neînvinsă. Bilanţul turcesc a ajuns astăzi, odată cu ultimul meci de pregătire disputat în Turcia, la şapte partide în care nu a cunoscut gustul înfrângerii. În ultimul „amical” de pe pămând turcesc, Poli a învins cu 1-0 pe Buducnost Podgorica din Muntenegru.

Poli a disputat joi, 7 februarie 2013, ultimul „amical” din Turcia, reuşind să se menţină neînvinsă şi în aceste partide. Echipa lui Velcea a întâlnit azi trupa clasată pe locul doi în campionatul din Muntenegru – Buducnost Podgorica.

ACS Poli Timişoara a învins echipa muntenegreană cu scorul de 1-0, prin golul marcat de „biciclistul” Boldea (foto), în minutul 20 al partidei. Acesta a fost cel de-al şaptelea meci amical din acest cantonament, Poli reuşind patru victorii şi trei remize.

Echipa de start: Coca, Nohai, Petrovic, Şeroni, Marovic, Goge, Poparadu, Trandu, Bălace, Boldea, Dina. După pauză, au intrat şi ceilalţi componenţi ai lotului.

Rezultatele din Antalya:
– Poli Timişoara 1-0 Eyupspor;
– Poli Timişoara 1-0 Khazar Lenkoran;
– Poli Timişoara 2-1 Neftchi Baku;
– Poli Timişoara 2-2 FC Magdeburg;
– Poli Timişoara 1-1 FC Tobol;
– Poli Timişoara 0-0 Viitorul Constanţa;
– Poli Timişoara 1-0 Buducnost Podgorica.

Conducerea clubului alb-negru a perfectat o serie de jocuri de verificare după întoarcerea echipei din stagiul de pregătire din Antalya. Programul următoarelor partide amicale este următorul:
– 13 februarie: Vulturii Lugoj – Poli Timişoara (ora 15:00);
– 16 februarie: Poli Timişoara – Luceafărul Oradea (ora 12:00) pe terenul II al complexului „Dan Păltinişanu”
– 16 februarie: Poli Timişoara – Banat Zrenjanin (ora 15:30) – pe terenul Ştiinţa (Baza I);
– 20 februarie: FK Smederevo – Poli Timişoara (ora 15:00);
– 23 februarie: Radnicki Nova Pazova – Poli Timişoara (ora 15:00);
– 27 februarie: Indjija – Poli Timişoara (ora 15:00);
– 2 martie: Poli Timişoara – FC Botoşani (ora 12:00).

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.