Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poli Timişoara respiră după victoria cu CS Caraş Severin!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
26.9 ° C
27.8 °
26.1 °
36 %
2.6kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Echipa de handbal masculin a Timişoarei, Politehnica a trecut cu 21 la 18 de formaţia CS Caraş-Severin, după un meci antrenant. Un plus pentru timişoreni a fost şi sala arhiplină, dar şi galeria, care, în lipsa unor derby-uri fotbalistice a făcut o atmosferă senzaţională în sala Constantin Jude.

Meciul a început destul de slab pentru timişoreni, cărăşenii conducând cu 2-0 în debutul partidei. A fost de altfel şi singura dată când oaspeţii s-au aflat în avantaj, timişorenii revenind şi încet încet punând stăpânire pe joc. Pauza i-a găsit pe cei de la Politehnica cu un liniştitor 11-7 pe tabelă, graţie lui Grasu şi portarului Antonaru, aflat în formă foarte bună.

Mitanul secund s-a desfăşurat sub aceleaşi coordonate, cu un public care a dus de la spate pe timişoreni spre o victorie istorică. La un moment dat timişorenii s-au desprins la 5 lungimi, scor 20-15, dar pe final de joc, când zarurile erau aruncate, cărăşenii s-au apropiat până la 21-18.

Aşadar victorie de moral pentru timişoreni, o victorie cu atât mai importantă cu cât vine după înfrângerea din prima etapă a sezonului. Remarcaţii partidei au fost Grasu cu 8 goluri şi Antonaru care a făcut în anumite momente minuni între buturi. De la reşiţeni doar Pârvan şi portarul  Ionescu s-au ridicat la nivelul partidei, reuşind 5 goluri.

O.T.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare