Poliția Locală din Timișoara, fără ”șef” pentru că ”merge treaba și-așa”. De ce este preferat ”interimatul”

0
604
politia locala

Poliția Locală din Timișoara merge bine de când conducerea este asigurată pe bază de interimat de colonelul în rezervă Dorel Cojan. Cel puțin asta susține primarul Timișoarei, Nicolae Robu. ”Este interimar. Eu am un principiu, când treaba merge bine las-o să meargă. Nu am pe agendă să organizez un concurs. Domnul Cojan își face datoria, nu mă pot plânge de el. E bine să rămână așa. Nu perturbăm” a explicat Robu situaia conducerii instituției care se află în subordinea Primăriei.

Postul de director executiv ar fi râvnit de câteva persoane implicate în politică, zvonindu-se de mai multă vreme că ar ”trage” spre acest fotoliul, între numele vehiculate pe parcursul acestui an fiind cel al lui Ionuț Nasleu, ultima dată vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților, Gheorghe Moldovan, polițist, fost șef al Poliției Timișoara și adjunct al IPJ Timiș, Sabin Bogoșel, șef al Poliției Timișoara, ba chiar și numele lui Dumitru Domașneanu, șeful de la Rutiera din Timișoara, sau a lui Ioan Mateescu, fost polițist. Nici actualul director interimar nu ar spune ”pas” păstrării locului, dar…

Primarul Timișoarei a fost întrebat de colegul nostru de ce nu-l face ”șef” pe directorul executiv, Dorel Cojan, răspunsul edilului a stârnit hohote de râs. ”Poate că n-ar mai merge la fel de bine treaba. Deocamdată fiind cu o numire interimară, merge foarte bine”.

Spune-ţi opinia civilizat!