Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poşta Română pe butuci. ANCOM i-a anulat monopolul!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.9 ° C
22.3 °
19 °
44 %
3.6kmh
0 %
vin
21 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) supune consultării publice două proiecte de decizie, care reprezintă ultimul pas către liberalizarea totală a pieţei serviciilor poştale.

„ANCOM face ultimul pas către liberalizarea totală a pieţei serviciilor poştale prin două proiecte de decizie, supuse astăzi consultării publice, care au ca principal obiectiv prelungirea cu un an a calităţii de furnizor de serviciu universal a Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR), eliminarea dreptului rezervat acesteia de a furniza anumite servicii, precum şi stabilirea unui nou mecanism de compensare a eventualelor pierderi înregistrate de CNPR ca urmare a îndeplinirii obligaţiilor de serviciu universal”, se arată într-un comunicat al ANCOM.

Practic, poşta română ca instituţie riscă dizolvarea, în condiţiile în care firmele de curierat percep preţuri mult mai mici. Dacă tot se cântă prohodul poştei prin această măsură, întrebarea care rămâne este cine va lua bomboana de pe colivă în urma falimentului şi privatizării.

O.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare