Dezbatere importantă găzduită astăzi de Consiliul Judeţean Timiş. Primarii din judeţ şi responsabilii de achiziţii publice au putut afla chiar de la președintele Agenției Naționale pentru Achiziții Publice (ANAP), Bogdan Pușcaș cum trebuie să respecte legislaţia în domeniu. Totodată, participanţii au putut să semnaleze disfunţionalităţile din legea nr. 98/2016.

„În urma discuțiilor cu primarii din Timiș, dar și cu reprezentanți ai ministerelor, am luat decizia de a solicita președintelui ANAP, dl. Bogdan Pușcaș, organizarea unor dezbateri la sediul Consiliului Județean, la care să ia parte primari, angajați ai primăriilor, ai instituțiilor deconcentrate, ai instituției administrației județene și instituțiilor subordonate CJT. Tocmai de aceea, pe parcursul zilei de astăzi, dar și mâine, au loc astfel de întâlniri cu toți factorii menționați anterior, pentru discutarea și clarificarea cadrului legislativ în general, dar și a situațiilor specifice, particulare”, a precizat Călin Dobra, a declarat Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş. Dezbterea publică oragnizată astăzi la CJ Timiş este o premieră naţionlă, după adoptarea legii amintite mai sus.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.