Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Premierul Grindeanu a explicat pe Facebook primele măsuri adoptate de guvernul PSD. Ce a promis

- Advertisement -

Guvernul PSD va face tot ce îi stă în putinţă pentru a se ridica la nivelul aşteptărilor românilor – aceasta este promisiunea făcută de premierul Sorin Grindeanu, după prima şedinţă în care Guvernul României a adoptat o serie de măsuri importante pentru creşterea veniturilor românilor.

„Astăzi, am luat primele măsuri pentru punerea în aplicare a Programului de guvernare în cadrul Ședinței de Guvern: pensii mai mari, salarii mărite pentru cei care muncesc în administrația publică locală (e important să subliniez aici că nu ne referim la funcțiile de conducere), salarii mai mari pentru angajații din funcțiile de execuție din domeniul culturii care, din păcate, au încă venituri insuficiente. Totodată, am decis mărirea burselor studențesti și transport gratuit pe calea ferată pentru aceștia. Am luat o serie de măsuri consistente pentru mediul de afaceri astfel încât să creăm premisele unei creșteri economice sustenabile. Și, nu în ultimul rând, am decis ca de la 1 februarie 2017 să mărim salariul minim la 1450 lei! Oamenii se uită cu încredere și speranță către noi. Tocmai de aceea, mă voi asigura că vom răspunde cu responsabilitate așteptărilor românilor”, a scris premierul Grindeanu pe Facebook. Amintim că măsurie adoptate de guvernul Grindeanu fac parte din programul de guvernare al PSD. Detalii privind legile adoptate puteţi consulta pe site-ul guvernului.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore