AcasăStiriAdministratiePrimăria aniversează veteranii Timişoarei

Primăria aniversează veteranii Timişoarei

Aniversarea cuplurilor cu peste 50 ani de căsătorie şi a vârstnicilor longevivi din Municipiul Timişoara va avea loc joi, 22 noiembrie 2012, începând cu ora 12:00, la Hotel Restaurant „Aurora”. Ansamblul „Timişul”, grupul de dans „Senioarele” şi Maria Petchescu vor întreţine atmosfera, astfel încât sărbătoriţii să se simtă cât mai bine.

În data de 22.11.2012, începând cu ora 12:00 la Hotel Restaurant „Aurora” din Timişoara, situat pe strada Lacului, nr.1, Serviciul pentru Protecţia Socială a Persoanelor Vârstnice din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară – Primăria Municipiului Timişoara, organizează un dublu eveniment: aniversarea cuplurilor cu peste 50 ani de căsătorie, dar şi cea a vârstnicilor longevivi din Timişoara.

Într-o ambianţă festivă, cuplurile cu peste 50 ani de căsnicie, precum şi persoanele longevive alături de invitaţii lor, se vor bucura de un program artistic susţinut de Ansamblul „Timişul” al Casei de Cultură Timişoara, Grupul de dans „Senioarele” şi interpreta de muzică populară Maria Petchescu.

La eveniment cuplurile şi persoanele longevive sunt rugate să se prezinte cu buletinele de identitate.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente