AcasăStiriAdministratiePrimăria Timișoara a cerut revocarea judecătorului Maria Dascălu din completul care decide...

Primăria Timișoara a cerut revocarea judecătorului Maria Dascălu din completul care decide soarta noii organigrame administrative

Azi, bomba zile vine dinspre Secția de Contencios Administrativ a Curții de Apel acolo unde avocații Primăriei Timișoara au decis să ceară retragerea judecătorului Maria Dascălu din completul care analizează legalitatea noii organigrame, care a fost contestată în instanță de către Sindicatul Liber al Angajaților (SLA) din cadrul municipalității, în numele a 33 de salariați nemulțumiți.

Motivul recuzării magistratului Maria Dascălu are la bază faptul că soțul acestuia, Iulian Dascălu, fost director al Federației Independente pentru Tineret Timișoara (FITT), actualmente consilier în aceeași instituție, este partener de afaceri cu fostul director tehnic al Primăriei Timișoara, Culiță Chiș, parte în procesul intentat noii administrații, conduse de către Dominic Fritz.

De precizat că la sfârșitul lunii august ac, Tribunalul Timiș a decis suspendarea organigramei, obligând Primăria Timișoara la plata unor cheltuieli de judecată în cuantum de 17.000 RON. Ulterior, municipalitatea a făcut recurs la soluția Tribunalului Timiș, actualmente dosarul fiind pe rolul Curții de Apel Timișoara.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Vlad Marcu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente