Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

Primăria Timișoara a cerut revocarea judecătorului Maria Dascălu din completul care decide soarta noii organigrame administrative

Azi, bomba zile vine dinspre Secția de Contencios Administrativ a Curții de Apel acolo unde avocații Primăriei Timișoara au decis să ceară retragerea judecătorului Maria Dascălu din completul care analizează legalitatea noii organigrame, care a fost contestată în instanță de către Sindicatul Liber al Angajaților (SLA) din cadrul municipalității, în numele a 33 de salariați nemulțumiți.

Motivul recuzării magistratului Maria Dascălu are la bază faptul că soțul acestuia, Iulian Dascălu, fost director al Federației Independente pentru Tineret Timișoara (FITT), actualmente consilier în aceeași instituție, este partener de afaceri cu fostul director tehnic al Primăriei Timișoara, Culiță Chiș, parte în procesul intentat noii administrații, conduse de către Dominic Fritz.

De precizat că la sfârșitul lunii august ac, Tribunalul Timiș a decis suspendarea organigramei, obligând Primăria Timișoara la plata unor cheltuieli de judecată în cuantum de 17.000 RON. Ulterior, municipalitatea a făcut recurs la soluția Tribunalului Timiș, actualmente dosarul fiind pe rolul Curții de Apel Timișoara.

Tiberiu Kiss
Tiberiu Kiss
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore