AcasăStiriAdministratiePrimaria Timisoara incepe pregatirile pentru realizarea Pasajului Solventul

Primaria Timisoara incepe pregatirile pentru realizarea Pasajului Solventul

Anul 2018 va sta, la fel ca și 2017, sub semnul șantierelor. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat astăzi că proprietarii domeniului Solventul și-au achitat datoriile către stat, astfel că, în curând, vor putea dona o parte din proprietatea lor pentru ca municipalitatea să înceapă construcția celui mai mare pasaj din Timișoara. Proiectul prevede prelungirea Căii Bogdăneștilor pe sub liniile de cale ferată până la intersecția cu strada Gării.

„Am fost informat ieri că proprietarii domeniului Solventul și-au achitat toate datoriile către statul român, prin urmare, nu mai există niciun motiv să existe acel sechestru și proprietarii domeniului vor putea să își onoreze promisiunea făcută față de noi, de a putea să ne faciliteze realizarea pasajului Solventul cu tot cu pod peste Bega și cu toată amenajarea complexă pe care o vom face în zonă. Vom da drumul la proceduri de îndată ce problema este rezolvată. Imediat se finalizează SF-ul, pentru că el este aproape gata. Se va aproba în consiliul local și apoi se va da liber pentru realizarea proiectului tehnic”, a declarat primarul Timișoarei, Nicolae Robu, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente