Program de iarnă la ZOO

0
937

În ciuda vremii extrem de frumoase şi însorite, cu temperaturi ridicate, toamna îşi intră tot mai vizibil în drepturi. Perioada în care astrul solar ne luminează ziua, este în continuă scădere, temperatura scade constant, iar în scurt timp vom asista la pregătirea naturii pentru iarnă.

Şi în Grădina Zoologică Timişoara, cadrul natural oferit de Pădurea Verde suferă schimbări rapide, oferind vizitatorilor o privelişte de o frumuseţe deosebită, în palete de culori impresionante. În concordanţă cu această schimbare autumnală, programul de vizitare a Grădinii Zoologice se restrânge corespunzător.

Anunţăm pe această cale publicul vizitator, că, începând cu data de 02 octombrie 2012, Grădina Zoologică Timişoara, este deschisă în intervalul orar 10.00 – 17.00, cu menţiunea că ultimul acces pentru vizitatori este permis până la ora 16.30.

 

 

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.