17-octombrie-2021
AcasăStiriAdministratiePromisiunea lui Robu pe 2018: prima parcare supraetajata de cartier

Promisiunea lui Robu pe 2018: prima parcare supraetajata de cartier

Primăria Timișoara va construi o primă parcare supra etajată între blocuri. Deocamdată, administrația Robu nu a decis unde anume va fi ridicată parcare care va reprezenta o premieră pentru Timișoara, însă primarul Robu spune că vrea ca noua construcție să fie gata până la finele acestui an.

„În ceea ce privește parcările vă spun în premieră acum o idee. Anul acesta încercăm să facem prima parcare pe două niveluri între blocuri. Nu am stabilit unde încă, dar concluzia la care am ajuns este că nu facem față cu numărul de locuri de parcare dacă este să realizăm doar pe un nivel. Prin urmare vom vedea ce spun specialiștii cum e mai rațional din punct de vedere multicriterial să facem un nivel subteran și unul la sol sau dacă se potrivește mai bine un parter și un etaj. O să vedem unde se face, dar aș vrea ca în acest an să avem prima parcare realizată”, a declarat primarul Nicolae Robu.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente