Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațiePromisiunea lui Sorin Grindeanu pentru 2017: CJ Timiş va investi masiv în...

Promisiunea lui Sorin Grindeanu pentru 2017: CJ Timiş va investi masiv în drumurile din judeţ. Ce solicitări au primarii

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Investiţiile în infrastructură vor fi o prioritate pentru Consiliul Judeţean Timiş şi în anul 2017, a anunţat preşedintele instituţiei, Sorin Grindeanu.

Acesta a explicat că mai multe drumuri comunale vor fi transformate în drumuri judeţene, după ce primăriile din judeţ au adresat mai multe cereri către CJ Timiş în acest sens. Despre sursele de finanţare, Grindeanu a explicat că:
„S-a investit foarte mult pe infrastructura rutieră în judeţul Timiş dacă ne gândim la ceea ce înseamnă program guvernamental care a funcţionat foarte bine, PNDL care s-a încheiat şi care avea şi componentă pentru consiliul judeţean, care în primăvara acestui an va intra în faza a doua, se va lansa faza a doua a PNDL unde, bineînţeles, consiliul judeţean cu drumurile naţionale va fi parte. Avem cea mai mare reţea de drumuri judeţene din ţară în judeţul Timiş, peste 1.300 de kilometri. Avem în momentul ăsta cereri din partea unităţilor admnistrativ-teritoriale de a prelua drumuri comunale şi a le transforma în drumuri judeţene. O să le analizăm foarte bine în ianuarie, avem circa 20 de cereri. Eu înţeleg presiunea pe care o au multe primării şi încercarea de a da aceste drumuri către consiliul judeţean spre a le face noi, suntem deschişi în a le face noi, dar nu preluări doar de dragul de a prelua un drum care nu duce nicăieri. Dacă e să fie drum judeţean să facă legătura spre o reţea de drumuri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare