Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Promisiunea lui Sorin Grindeanu pentru 2017: CJ Timiş va investi masiv în drumurile din judeţ. Ce solicitări au primarii

- Advertisement -

Investiţiile în infrastructură vor fi o prioritate pentru Consiliul Judeţean Timiş şi în anul 2017, a anunţat preşedintele instituţiei, Sorin Grindeanu.

Acesta a explicat că mai multe drumuri comunale vor fi transformate în drumuri judeţene, după ce primăriile din judeţ au adresat mai multe cereri către CJ Timiş în acest sens. Despre sursele de finanţare, Grindeanu a explicat că:
„S-a investit foarte mult pe infrastructura rutieră în judeţul Timiş dacă ne gândim la ceea ce înseamnă program guvernamental care a funcţionat foarte bine, PNDL care s-a încheiat şi care avea şi componentă pentru consiliul judeţean, care în primăvara acestui an va intra în faza a doua, se va lansa faza a doua a PNDL unde, bineînţeles, consiliul judeţean cu drumurile naţionale va fi parte. Avem cea mai mare reţea de drumuri judeţene din ţară în judeţul Timiş, peste 1.300 de kilometri. Avem în momentul ăsta cereri din partea unităţilor admnistrativ-teritoriale de a prelua drumuri comunale şi a le transforma în drumuri judeţene. O să le analizăm foarte bine în ianuarie, avem circa 20 de cereri. Eu înţeleg presiunea pe care o au multe primării şi încercarea de a da aceste drumuri către consiliul judeţean spre a le face noi, suntem deschişi în a le face noi, dar nu preluări doar de dragul de a prelua un drum care nu duce nicăieri. Dacă e să fie drum judeţean să facă legătura spre o reţea de drumuri”.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore