Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Promisiuni în an electoral: 50 de parcele pentru tinerii care vor să-și ridice case în Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
5.1 °
4 °
92 %
5.1kmh
75 %
mar
5 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
15 °

Primăria Timișoara vrea să ofere terenuri tinerilor din oraș pentru a-și ridica case. Până acum au fost identificate 50 de parcele, dar va mai dura până când timișorenii sub 35 de ani vor putea depune cereri pentru acestea, fiind vorba momentan, doar de promisiuni.

Municipalitatea timișoreană realizează demersuri pentru acordarea de terenuri gratuite tinerilor sub 35 de ani pentru a-și ridica case. Fiecare parcelă ar urma să aibă 300 de metri pătrați, iar până acum angajații Primăriei Timișoara au identificat 50 de terenuri. Primarul însă spune că ar vrea să dubleze numărul acestora.

„Se demarează procedura de parcelare, de dezmembrare a terenurilor. Le vom anunța concret atunci când vom avea un număr mulțumitor pentru noi. Am vrea să fie grupate minimum 5 parcele într-o zonă. Avem locuri și pentru 10 parcele și poate că vom identifica inclusiv pentru mai multe. Sunt identificate terenuri pentru 50 de parcele, dar vrem să ajungem la 100. Parcelarea durează puțin mai mult”, a declarat primarul Timișoarei.

Cât despre momentul în care vor fi puse terenurile la dispoziția tinerilor, edilul nu a putut să dea lămuriri. Astfel tinerii vor ma avea de așteptat până când vor putea depune cererile la primărie. Nu se știe nici dacă cei care au făcut deja o astfel de solicitare vor mai fi luați în calcul sau dacă trebuie să repede procedura. Primarul a refuzat să divulge locația parcelelor deja identificate, pe motiv că terenurile ar putea fi retrocedate.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare