AcasăStiriAdministratieProprietarul imobilului de pe C.D. Loga, despăgubit de Înalta Curte de Casație

Proprietarul imobilului de pe C.D. Loga, despăgubit de Înalta Curte de Casație

Nicolae Robu a anunța că Înalta Curte de Casație și Justiție a dat o sentință favorabilă reclamantei Carina Popescu Magda. Aceasta a făcut o cerere de revendicare a imobilului de pe strada Loga, clădire asupra căreia s-au făcut modificări adiționale, peste 100% din aria desfășurată inițial. În această clădire funcționează Clinica de balneo-fizeo-terapie. Cazul este mai vechi. Vă amintim că în În 11 ianuarie 2008 Spitalul Clinic de Urgență a respins revendicarea Carinei Popescu Magda. Hotărârea luată acum este definitivă, iar Popescu Magda va fi despăgubită de statul român prin Fondul de Proprietate.

„Înalta curte s-a pronuntat de partea noastră lasând irevocabilă acea sentință a curții de apel din Timișoara. Rațiunea pentru care s-a hotarat astfel este că între timp s-au făcut modificări acolo. Clădirea care reprezintă acum mai mult de 100%, cât era inițial. Și astfel s-a recurs l-a aceasta decizie de a despagubi. Despăgubirile urmează să se stabilească ulterior. Statul român va acorda despăgubirile respective prin mecanismul care este în vigoare. Vreau să mai adaug că avem termen luna februarie pentru partea a doua a acelui areal, respectiv C.D. Loga nr 44, unde noi ne așteptăm sa obținem o sentință similară cu aceasta. În ambele cazuri nu se pune la Îndoială calitatea de revendicatori a celor în cauză, nu mai că noi vrem sa nu se faca restituire în natura ci să ni se acorde despagubiri pe acelasi temei, ca s-a construit adițional” a declarat primarul.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente