PSD: Am asistat la o nouă criză de isterie a primarului. Ce soluție propun social-democrații pentru câinii fără stăpân

0
992

Primarul Timișoarei și-a primit replica la ieșirea de luni dimineață la adresa PSD, partid pe care l-a învinovățit de scandalul rezultat în urma deciziei sale de a eutanasia o parte dintre câinii de la Danyflor. Social-democrații îi spun edilului că sunt sătui să fie învinovățiți pentru orice merge prost în oraș și vin cu o soluție la problema întâmpinată de Danyflor.

„Am asistat în această dimineaţă la o nouă criză de isterie, demnă de un halat de forţă, a primarului Nicolae Robu. Paranoia merge atât de departe încât, în micimea gândirii sale cu sens unic, consideră că PSD este vinovat pentru orice: dacă plouă, dacă ninge, dacă lumea este nemulţumită de deciziile pe care dânsul le ia etc. Orice ar fi, PSD-ul e de vină. Tupeul cu care Nicolae Robu vorbeşte de aplicarea legii depăşeşte orice limită, primarul uitând că a încălcat legea când a dat vreo 35 de milioane de lei jucăriei sale ACS Poli Timişoara, iar ultimele anchete de presă ne fac să credem că a mai încălcat-o şi când şi-a cadorisit prietenii de concedii cu terenuri”, au răspuns social-democrații, prin vocea consilierului Alfred Simonis, pe Facebook.

Vă reamintim că Vocea Timișului a dezvăluit recent modalitatea prin care omul de afaceri Teodor Tuducan a obținut un teren în zona Modern, pe care își ridică o benzinărie ilegală. De asemenea este cunoscut faptul că Tuducan și Robu și-au petrecut un concediu împreună.

Social-democrații îi dau și o lecție primarului, venind cu soluții la problema câinilor fără stăpân.

„Există două soluţii pentru rezolvarea problemei câinilor: adopţia sau construirea unui adăpost cu o capacitate mai mare. Dar, nu, primarul nici nu ia în considerare aşa ceva, spunând că nu are alocaţi bani de la buget. Păi dacă nu ar fi fost prevăzute 17 milioane de lei pentru studii de fezabilitate (în traducere liberă, puşculiţa de partid), poate că acum nu am fi fost puşi în situaţia ca dispoziţia primarului să fie una sinistră: câini omorâţi”.

Decizia primarului de a eutanasia o parte dintre câinii aflați în adăpostul Danyflor este una ilegală, au transmis reprezentanții Pet Hope și ai altor asociații de protecția animalelor.

Spune-ţi opinia civilizat!