Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațiePSD ia voturi, Robu plăteşte: primarul Timişoarei, supărat că trebuie să dea...

PSD ia voturi, Robu plăteşte: primarul Timişoarei, supărat că trebuie să dea bani pentru măriri de salarii

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

24.000.000 de lei – aceasta este suma care se va aloca de la bugetul Timişoarei pentru majorarea salariilor funcţionarilor din administraţia publică, în 2017, majorare impusă de guvernul PSD, care însă se achită din venituri locale. Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a luat astăzi poziţie faţă de guvernul condus de Sorin Grindeanu, explicând că nu este corect ca PSD să câştige capital electoral promiţând măriri de salarii pentru care fondurile sunt alocate tot de la bugetele locale. De salarii mărite nu vor beneficia doar angajaţii din istituţia de pe C.D Loga, ci toţi angajaţii care muncesc în direcţii subordonate primăriei, adică la Direcţia Fiscală, Direcţia Poliţiei Locale, Direcţia de Evidenţă a Populaţiei, Filarmonică, Teatrul Maghiar, Teatrul German, Casa de Cultură a Municipiului Timişoara şi la Direcţia de Asistenţă socială.

„Te perturbă o astfel de sumă, 24.000.000 în 11 luni, nu e o sumă de trecut cu vederea. Cer guvernului să crească cotele părţi din diversele venituri care rămân la administraţia publică locală. Aşa este cinstit şi pledoaria mea nu este numai pentru Municipiul Timişoara, evident, că ar fi absurd să o fac astfel. Nu putem noi să fim trataţi în mod special, este o pledoarie pentru toate administraţiile publice din România, pentru toată administraţia publică locală din România. Este sunt convins că se vor ridica şi alte voci şi nu trebuie să conteze coloratura politică pentru că la fel de greu le va fi şi primarilor pesedişti să facă faţă cum îmi este mie şi colegilor liberali”, a declarat primarul Nicolae Robu. Edilul s-a plâns şi de faptul că celor care conduc primăriile nu le cresc salariile, acuzând că oameni ca Liviu Dragnea nu au trăit niciodată din salarii precum cele din primar şi doar din acestea pentru a înţelege cât de dificil este să te descurci cu bani puţini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...