Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

PSD Timiș și-a lansat candidații pentru alegerile locale

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
3.4 ° C
4.1 °
2.9 °
71 %
5.7kmh
0 %
joi
8 °
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °

PSD Timiș și-a lansat candidații pentru alegerile locale din iunie, la Filarmonica Banatul. Pe lângă sute de membri PSD din județ, la eveniment au participat și trei foști miniștri social-democrați. Este vorba despre Eugen Teodorovici, Mihai Tudose și Rovana Plumb.

Lansarea candidaților PSD Timiș pentru alegerile locale a debutat cu discursul lui Francisc Boldea, primarul din Lugoj, fiind urmat de cel al regizorului Ion Ardeal Ieremia. Proaspăt intrat în PSD, omul de teatru a destins atmosfera și a stârnit ropote de aplauze.

„Bine ați venit în Timișoara, primul oraș european iluminat cu semafoare. Am avut un vis și când am urcat pe scenă mi-am dat seama că a fost, de fapt, un coșmar! Vă dați seama câți dintre cei care se află astăzi în sală l-am votat pe Robu?”, le-a spus Ion Ardeal Ieremia colegilor de partid.

Locul său la microfon a fost luat de Florin Bîrsășteanu, candidatul PSD la Primăria Timișoara, care a continuat ideea lansată de Ieremia și a amintit defuncta construcție politică USL și de precedentele alegeri, când social-democrații au lucrat cot la cot cu actualul primar și staff-ul liberal.

„Democrația înseamnă vot! În 5 iunie îl vom schimba pe actualul primar. Şi eu l-am votat pe Nicolae Robu, pentru că am crezut într-un proiect mai bun, în implicare comună pentru binele tuturor, dar acum regret enorm. Noi l-am pus primar, noi o să îl schimbăm, pentru că noi ne uităm la oameni, iar el se uită la palmieri, la metrou, la Facebook”, le-a spus celor prezenți Florin Bîrsășteanu.

În cadrul evenimentului a luat cuvântul și Sorin Grindeanu, președintele PSD Timiș. El candidează pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. El a fost întâmpinat cu ropote de aplauze de colegii social-democrați.

„E de datoria noastră să revenim la guvernare pentru a continua lucrurile bune pe care le-am făcut în aceşti ultimi ani. (…) Împreună spre viitor nu e un simplu slogan de campanie, ci reprezintă garanţia faptului că echipa PSD pentru fiecare oraş sau fiecare comună sau echipa PSD de la Consiliul Județean Timiș reprezintă garanţia că tot ce promitem se va realiza în următorii patru ani. Vă îndemn pe fiecare dintre dumnevoastră să promiteţi obiective ambițioase, dar realizabile, pe care le putem face. Vreau să ridicaţi ştacheta cât mai sus, pentru că împreună știu că vom reuși”, le-a spus Grindeanu celor prezenți.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=MUPjDMpb3IE&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare