”Puștiul” Alfred Simonis, liderul grupului consilierilor municipali PSD din Timișoara

- Advertisement -

Conducerea Organizaţiei Municipale Timișoara a Partidului Social Democrat s-a întrunit luni, 29 iunie 2015, ocazie cu care liderii social-democraţi au luat o serie de decizii politice şi organizatorice. Astfel, cea mai importantă decizie politică luată aseară de membrii Biroului Municipal, a fost aceea ca Alfred Simonis să fie liderul de grup al consilierilor municipali PSD.

”Poziţia de lider de grup presupune multă implicare şi o responsabilitate foarte mare. Eu am încredere că Alfred Simonis se va achita foarte bine de sarcini, el cunoscând deja foarte bine întregul sistem din Primăria Timişoara. Noi nu am avut o lungă perioadă lider de grup, dar de acum această stare de incertitudine a dispărut şi, aşa cum am mai spus, aştept o implicare mai puternică a consilierilor municipali în tot ceea ce înseamnă viaţa Timişoarei şi a timişorenilor”, a declarat Sebastian Răducanu, preşedintele PSD Timişoara.

Alfred Simonis este cel mai tânăr consilier local pe care-l are Timișoara în acest moment. ”Freddy” este născut pe data de 4 ianuarie 1985 și se află la primul mandat în Consiliul Local.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, a fost definitivată structura departamentelor de lucru din cadrul PSD Timişoara, fiecare şef de departament primind sarcina ca, până la următoarea şedinţă, să prezinte conducerii partidului un plan de acţiuni pentru perioada următoare.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img