Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ripensia revine din „vacanţă”, iar la câteva zile de la reunire joacă un amical cu o divizionară „C”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Ripensia revine din "vacanţă", iar la câteva zile de la reunire joacă un amical cu o divizionară "C" 1Ripensia Timişoara revine pe teren, luni 14 ianuarie fiind programată reunirea lotului, urmând ca pe 23 ianuarie 2013 să joacă deja primul amical al acestui an. Fotbaliştii lui Olariu vor da piept cu Millenium Giarmata, echipă ce evoluează cu succes în Liga a III-a.

Staff-ul tehnic al galben-roşiilor a anunţat reunirea lotului pentru luni, 14 ianuarie 2013, la ora 18:00, aceasta fiind programată la sediul clubului de la Gara Mică, Hotelul casa de Rosa.

Cu această ocazie s-a oficializat şi primul amical al anului pentru „Ripi”, elevii cuplului Suciu & Olariu urmând a se deplasa la Giarmata, pe 23 ianuarie, pentru partida cu Millenium din localitate. Meciul împotriva divionarei „C” are loc cu începere del a ora 15:00, la Giarmata, cel mai probabil, acolo unde, în campionat, Boghian şi colegii săi au remizat, 1-1, împotriva echipei secunde a „milenarilor”.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare