Ripensia revine din „vacanţă”, iar la câteva zile de la reunire joacă un amical cu o divizionară „C”

0
955

Ripensia Timişoara revine pe teren, luni 14 ianuarie fiind programată reunirea lotului, urmând ca pe 23 ianuarie 2013 să joacă deja primul amical al acestui an. Fotbaliştii lui Olariu vor da piept cu Millenium Giarmata, echipă ce evoluează cu succes în Liga a III-a.

Staff-ul tehnic al galben-roşiilor a anunţat reunirea lotului pentru luni, 14 ianuarie 2013, la ora 18:00, aceasta fiind programată la sediul clubului de la Gara Mică, Hotelul casa de Rosa.

Cu această ocazie s-a oficializat şi primul amical al anului pentru „Ripi”, elevii cuplului Suciu & Olariu urmând a se deplasa la Giarmata, pe 23 ianuarie, pentru partida cu Millenium din localitate. Meciul împotriva divionarei „C” are loc cu începere del a ora 15:00, la Giarmata, cel mai probabil, acolo unde, în campionat, Boghian şi colegii săi au remizat, 1-1, împotriva echipei secunde a „milenarilor”.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.