Nicolae-Robu

Operaţiunea de lărgire a Pasajului Jiul din Timişoara s-a încheiat cu succes. Un obişnuit al vizitelor pe şantier, primarul Nicolae Robu nu a putut fi pe teren la încheierea operaţiunii de trecere a culeei pe sub şinele de cale ferată de la pasaj, fiind internat în spital pentru o peraţie de hernie. Acesta a comentat însă evenimentul, astăzi, pe o reţea de socializare, oferind şi detalii legate de starea sa de sănătate.

„Ceea ce v-am promis că se va întâmpla în această săptămână, iată, s-a întâmplat: LA PASAJUL JIUL, S-A REALIZAT STRĂPUNGEREA!
Din păcate, nu vă pot oferi poze cu mine în culee, cu pantalonii suflecați și cu luminița de la capătul tunelului în background, ca la Pasajul Michelangelo :)), întrucât ieri, în ziua străpungerii, tocmai am suferit o intervenție chirurgicală. Din prea multă zburdălnicie, am făcut, încă acum câțiva, ani o hernie inghinală, dar am tot ignorat-o de-atunci, jucând fotbal ca și cum n-aș fi avut-o și, astfel, ea s-a agravat și am fost nevoit să… mă dau la bisturiu. Am făcut-o la Spitalul Militar din Timișoara și vreau să le mulțumesc excelenților medici Cristian Gheorghe, chirurg și Mihaela Dănescu, anestezist, precum și celorlalți colegi ai lor, asistentelor și întregului personal pentru profesionalism și grija purtată”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.