Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Scandal într-un club din judeţul Timiş. Unul dintre protagonişti, fiul șefului Poliţiei Sânnicolau Mare

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Scandal într-un club din judeţul Timiş. Unul dintre protagonişti, fiul șefului Poliţiei Sânnicolau Mare 1

Fiul şefului poliţiei din Sînnicolau Mare l-ar fi bătut pe un alt tânăr.  Victima spune că a fost agresată şi de şeful poliţiei din oraş.

 Camerele de supraveghere, au surprins imagini cu Florin Dovan care a fost atacat de mai mulţi inşi. Profitând de îmbulzeală, se vede cum fiul şefului Poliţiei Sânnicolaul Mare îl loveşte cu pumnul de Dovan care cade la pământ. Lumina în baie se stinge, iar tânărul căzut la pământ este călcat în picioare, scandalul mutându-se apoi în afara clubului. Ulterior, tânărul care s-a ales cu ochii negri şi cucuie-n cap, a primit un certificat medico-legal care confirmă agresiunea şi stabilieşte că este nevoie de cinci zile de îngrijiri medicale “dacă nu survin complicaţii”.

“M-au lovit şi fiul lui Costoia, Alex Costoia, şi prietenul fiicei lui Costoia. Am ieşit afară din club şi au apărut mai multe echipaje de Poliţie. A venit tatăl său (Eugen Costoia, n.a.) în stare avansată de ebrietate. M-au luat cu forţa, fără să cheme ambulanţa, chiar dacă eram grav lovit, m-au băgat în maşină şi m-au dus la secţie. Acolo, Eugen Costoia m-a lovit cu pumnul în ureche şi m-a ameninţat că el face ce vrea şi să am grijă, de acum încolo, cum merg prin Sânnicolaul Mare. N-am avut dreptul să scriu declaraţia, au scris-o ei cum au vrut. Mi-au dat o amendă pe care am refuzat să o semnez”, a declarat, pentru pressalert.ro, Florin Dovan.

 Şeful Poliţiei Sânnicolaul Mare, comisarul şef Eugen Costoia, trimis în noiembrie acolo pentru “eficientizarea activităţii”,  a declarat că “din cercetările noastre a reieşit că fiul meu nu a lovit pe nimeni. El a fost parte vătămată. El a fost ţinta violenţelor. Nici asta că eu l-am lovit pe acel tânăr nu este adevărat. Pentru ce să chem ambulanţa? Putea el să o solicite. După acel scandal, s-a acţionat conform procedurilor standard. Da, am fost la faţa locului. S-au dat amenzi şi sunt două dosare pentru loviri şi alte violenţe în baza plângerilor depuse. Are cinci zile de îngrijiri medicale? Păi altul care a fost bătut de ei are opt zile”. Întrebat cum se explică că toate sancţiunile Poliţiei din Sânnicolaul Mare au fost date doar adversarilor din gaşca adversă fiului său, Costoia a explicat că “au fost cu toţii identificaţi în baza înregistrărilor video”.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare