Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieSediul PSD, din nou în atenția lui Robu: „Primăria NU va vinde...

Sediul PSD, din nou în atenția lui Robu: „Primăria NU va vinde clădirea pentru 100.000 de euro”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Edilul Timișoarei, Nicolae Robu, a ținut, din nou, să declare că acutalul sediu al PSD, pentru care social-democrații plătesc chirie, nu va fi vândut de către Primărie pentru mai puțin de 700.000 de euro. Vă reamintim că, în trecut, reprezentanții Partidului Social Democrat s-au oferit să achiziționeze imobilul pentru suma de 100.000 de euro, deși estimarea municipalității plasează clădirea la o valoare de șapte ori mai mare. Astfel, edilul a refuzat atunci oferta.

„Vreau să dau o replică pe care m-am abţinut să o dau, dar nu cred că este în regulă să las lucrurile să treacă aşa. În urmă cu puţină vreme, personalităţi importante ale PSD, domnul Ilie Sârbu şi domnul Titu Bojin, să nu mai vorbim de Sorin Grindeanu, practic au încercat să pună presiuni asupra mea pentru vânzarea către PSD a clădirii unde partidul funcţionează la ora actuală, la sume după placul lor. Vreau să le spun foarte clar: acea clădire e un bun public şi eu am comandat o evaluare a acelei clădiri, obiectivă, care să nu ţină seama nici de faptul că suntem aliaţi, nici de faptul că într-o zi nu vom mai fi aliaţi, ceea ce din fericire s-a şi întâmplat, să nu ţină seamă de absolut nimic, decât că este un bun public. Voalarea clădirii este peste 720.000 de euro, iar, prin urmare, eu voi cere Consiliului Local, ca dacă PSD chiar vrea să cumpere clădirea, să fie de acord să o vândă cu minimum 720.000 de euro,”  a declarat primarul.

Edilul a mai adăugat că dacă marți, la plen, Consiliul Local va accepta prețul oferit de PSD, ar fi o mare bătaie de joc: Să nu îşi imagineze cineva că eu voi semna vreodată să se dea această clădire la preţul de 100.000 de euro.” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare