AcasăStiriNational si InternationalȘeful FBI, în vizită în România! Ce instituție a fost vizitată de...

Șeful FBI, în vizită în România! Ce instituție a fost vizitată de James Brien Comey și cine a dat ochii cu el

Cu ocazia primei vizite efectuate în Romania de când este director Biroului federal de Investigații (F.B.I.), James B. Comey a poposit, la ora 15:00, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a avut loc o intrevedere la care au participat Tiberiu Niţu, procuror general al României, Laura Codruţa Kovesi, procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi Elena Giorgiana Hosu, procuror şef adjunct al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

În cadrul întâlnirii au fost abordate subiecte ce vizeaza cooperarea inter-instituţională precum şi proiectele comune aflate în derulare potrivit competenţelor celor două structuri specializate.

La finalul întrevederii, directorul F.B.I. a oferit, procurorului şef al Serviciului de prevenire şi combatere a criminalităţii informatice din cadrul D.I.I.C.O.T., Ioana Albani, o plachetă, în semn de recunoaştere a contribuţiei în combaterea criminalităţii informatice transfrontaliere.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente