Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentSexy Valentine’s Day în costume de baie, la piscină

Sexy Valentine’s Day în costume de baie, la piscină

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Fostul spa & resort Do Stil, actualmente Ice Dyp organizează, împreună cu DaSaint Events o altfel de petrecere de Valentine’s Day. Toate cuplurile îndrăgostite şi nu numai sunt invitate în costum de baie şi slip la… piscină. Organizatorii promit distracţie, baie şi voie bună, dar şi o sexy dj-iţă, pe numele ei Black Velvet, cunoscută publicului din domeniu ca singura dj-iţă care nu face topless, dar mixează aproape orice gen de muzică.

Pe lângă party, accesul la saună, piscină şi spa va fi liber, dar vor exista şi premii. De exemplu, unul din cupluri poate câştiga o cină romantică pe loc, direct la restaurantul locaţiei, iar dacă va exista cineva care-şi va cere în căsătorie consoarta DaSaint Events va oferi reduceri substanţiale la pachetele foto-video-sonorizare sau unul din aceste pachete va fi gratuit, la alegerea viitorilor miri.

Evenimentul va avea loc, desigur, vineri, 14 februarie 2014, începând cu ora 20:00, la Ice Dyp Spa & Resort, fostul Do Stil, situat în Timişoara, pe Calea Lugojului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare