Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Situaţia drumurilor din judeţ

- Advertisement -

Situaţia drumurilor din judeţ 1 S-a deschis circulaţia pe următoarele sectoare:  DN 6 (Biled – Sannicolau), km 584+000 – km 617+295 pentru toate categoriile de vehicule, iar circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă;

DN 59C  (Jimbolia – Sânicolau Mare), km 0+000 – km 41+073;

 La această oră sectoarele de drumuri naţionale si autostrăzi cu circulaţie întreruptă sunt:A1 Arad – Timişoara, km 503+650 – km 535+850, (măsura a fost luată din cauza viscolului, acţiunea de deszăpezire a părţii carosabile pentru acest sector de drum a început odată cu diminuarea viscolului).

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă că in intervalul orar 05:30 – 18:30 s-a acţionat cu un număr de 1215 autoutilaje şi s-au răspandit 7671 tone material antiderapant şi 2tone clorură de calciu.

CNADNR-SA roagă participanţii la trafic ca în perioada următoare să respecte cu maximă atenţie restricţiile de viteză specifice sezonului, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere existente şi să echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarnă, lanţuri, lopată), etc.

Biroul Comunicare al CNADNR-SA

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore