AcasăStiriSocialStalp de iluminat, doborât după ce un BMW și o Skoda s-au...

Stalp de iluminat, doborât după ce un BMW și o Skoda s-au ciocnit, la Dumbrăvița

A fost accident de circulație, miercuri seară, în Dumbrăvița. Un stâlp de iluminat a fost doborât în urma impactului dintre un BMW și o Skoda.

Accidentul a avut loc la intrarea în Dumbrăvița, la intersecția dintre strada Principală și strada Șandorfalva. Șoferul unui autoturism Skoda, care circula spre Timișoara, a intrat în depășirea unui autoturism BMW. Șoferul BMW-ului a vrut la rândul său să depășească mașina din fața sa, dar nu s-a asigurat și nu a observat Skoda, care era deja angajată în depășire. În urma impactului dintre cele două autoturisme, Skoda a fost proiectată într-un stâlp de iluminat, de pe marginea drumului, iar acesta a căzut pe BMW.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime, însă cele două autoturisme au fost avariate.

Circulația la intrare în Dumbrăvița a fost complet blocată în urma accidentului, traficul fiind deviat pe străzi lăturalnice.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente