Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Stalp de iluminat, doborât după ce un BMW și o Skoda s-au ciocnit, la Dumbrăvița

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

A fost accident de circulație, miercuri seară, în Dumbrăvița. Un stâlp de iluminat a fost doborât în urma impactului dintre un BMW și o Skoda.

Accidentul a avut loc la intrarea în Dumbrăvița, la intersecția dintre strada Principală și strada Șandorfalva. Șoferul unui autoturism Skoda, care circula spre Timișoara, a intrat în depășirea unui autoturism BMW. Șoferul BMW-ului a vrut la rândul său să depășească mașina din fața sa, dar nu s-a asigurat și nu a observat Skoda, care era deja angajată în depășire. În urma impactului dintre cele două autoturisme, Skoda a fost proiectată într-un stâlp de iluminat, de pe marginea drumului, iar acesta a căzut pe BMW.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime, însă cele două autoturisme au fost avariate.

Circulația la intrare în Dumbrăvița a fost complet blocată în urma accidentului, traficul fiind deviat pe străzi lăturalnice.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare