A fost accident de circulație, miercuri seară, în Dumbrăvița. Un stâlp de iluminat a fost doborât în urma impactului dintre un BMW și o Skoda.

Accidentul a avut loc la intrarea în Dumbrăvița, la intersecția dintre strada Principală și strada Șandorfalva. Șoferul unui autoturism Skoda, care circula spre Timișoara, a intrat în depășirea unui autoturism BMW. Șoferul BMW-ului a vrut la rândul său să depășească mașina din fața sa, dar nu s-a asigurat și nu a observat Skoda, care era deja angajată în depășire. În urma impactului dintre cele două autoturisme, Skoda a fost proiectată într-un stâlp de iluminat, de pe marginea drumului, iar acesta a căzut pe BMW.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime, însă cele două autoturisme au fost avariate.

Circulația la intrare în Dumbrăvița a fost complet blocată în urma accidentului, traficul fiind deviat pe străzi lăturalnice.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.