Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Stradă nouă, obiceiuri vechi? O şoferiţă care a ignorat un STOP a făcut praf două maşini FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Vineri, 6 decembrie 2013, a avut loc un accident care cu un final care putea deveni tragic. Deşi la intersecţia străzii noi, de lângă cimitirul din Zona Buziaşului, cu strada Torac se află semnul STOP, şoferiţa neatentă a unui autoturism Skoda Fabia, de culoare roşie, a intrat în intersecţia respectivă lovind, în plin, un Audi care avea prioritate. Maşina germană, a fost aruncată până pe trotuar, în gardul unei case.

Şoferul din Audi s-a ales cu o lovitură putenică în zona piciorului stâng, necesitând îngrijiri medicale, dar şi în zona feţei datorită air-bag-urilor care l-au „protejat” din toate părţile.

Cele două autoturisme au fost serios avariate, Audi-ul suferind cel mai mult de pe urma acestui incident, aşa cum se poate observa şi din imagini.

Spre „bucuria” posesorului maşinii germane, şoferiţa care conducea „cu capul în nori” are asigurare CASCO, urmând ca ambii şoferi să fie despăgubiţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare