Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Târgul ”Baby Voinicel” revine! Ce vor putea găsi părinții la ediția a IV-a

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sâmbătă, 13 septembrie 2014, între orele 10:00 si 16:00, va avea loc Târgul pentru copii ”Baby Voinicel”, eveniment ce se va desfășura ca de obicei pe holurile Casei Tineretului din Timișoara. ”Suntem la cea de-a 4 a organizare de acest fel, ediţia toamnă-iarnă. Deoarece ne aflăm chiar înaintea începerii unui nou an preşcolar, vă recomandăm să vizitaţi standurile mămicilor comerciante, deoarece oferta este una variată, cu preţurile accesibile tuturor. Numărul mare de vizitatori şi cumpărători al ediţiilor precedente, ne încurajează să vă invităm să ne treceţi pragul şi de această dată” spun organizatorii evenimentului.

Vizitatorii vor fi întâmpinați de peste 50 de standuri care expun o paletă largă de produse. La târg veți putea achiziţiona la preţuri mici şi foarte mici, potrivite pentru orice buzunar, produse la mâna a doua (second hand) de calitate necesare creşterii celui mic: hăinuţe şi încălţăminte de sezon, cărucioare, scaune auto, leagăne, accesorii, articole de mobilier, alimente, cosmetice, aşternuturi, obiecte de decor şi jucării. De asemenea, veti găsi şi multe bunătăţuri bio homemade şi creaţii handmade pe toate gusturile.

Evenimentul va avea și o tombolă specială unde, participanții vor putea câştiga peste 50 de premii instant!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare