Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Conducerea PP-DD trece dincolo de limita legală. Ce sunt obligați să facă toți consilierii partidului, AZI! EXCLUSIV

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

O decizie cât se poate de dubioasă poate duce la dezastru în PP-DD. Președintele acestui partid, la nivel nașional, Simona Alice Man a luat decizia de a impune tuturor consilierilor, pe care partidul în are la nivel național, să semneze o nouă adeziune – un document prin care li se interzice practic să părăsească partidul, asta deși termenul ”Ordonanei Dragnea” este încă în vigoare.

Legea care permite ”transferul” primarilor, consilierilor și a altor categorii de aleși locali este încălcată flagrant prin solicitarea făcută de conducerea pe plan național a Partidului a cărui baze au fost puse de Dan Diaconescu – un ”apărător al dreptății” cum este cunoscut personajul tv.

”Consilierii care nu semnează adeziunea riscă excluderea din partid. Vor să oprească plecările masive pe care le riscă, pentru că partidul riscă să rămână fără membrii și s-ar putea desființa. Conform statutului partidului, pentru ca oamenii să poată fi dați afară, trebuie să fi făcut ceva grav împotriva partidului, ori ceea ce se cere consilierilor, inclusiv aici în Timiș, este ilegal. Sunt dispuși să-i excludă pe toți” ne-au informat surse din interiorul Partidului Poporului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Circ in plenul CL Timisoara pe tema inchirierii sediului PSD Timis. Ce a decis primarul Robu

PSD Timiș ar putea rămâne fără sediul de pe Splaiul Tudor Vladimirescu din Timișoara....

USR Timiş a primit sediu de la primărie: insalubru, fără căldură, dar cu un maldăr de pături!

În vara anului 2016 reprezentanţii PMP Timiş încasau o amendă frumuşică de la Poliţia...

Gorghiu după refuzul lui Cioloş de a intra în PNL: „Am strâns din dinți dând această susținere necondiționată”

Senatoarea de Timiş, Alina Gorghiu, a lansat un apel public către colegii săi de...