Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Conducerea PP-DD trece dincolo de limita legală. Ce sunt obligați să facă toți consilierii partidului, AZI! EXCLUSIV

- Advertisement -

O decizie cât se poate de dubioasă poate duce la dezastru în PP-DD. Președintele acestui partid, la nivel nașional, Simona Alice Man a luat decizia de a impune tuturor consilierilor, pe care partidul în are la nivel național, să semneze o nouă adeziune – un document prin care li se interzice practic să părăsească partidul, asta deși termenul ”Ordonanei Dragnea” este încă în vigoare.

Legea care permite ”transferul” primarilor, consilierilor și a altor categorii de aleși locali este încălcată flagrant prin solicitarea făcută de conducerea pe plan național a Partidului a cărui baze au fost puse de Dan Diaconescu – un ”apărător al dreptății” cum este cunoscut personajul tv.

”Consilierii care nu semnează adeziunea riscă excluderea din partid. Vor să oprească plecările masive pe care le riscă, pentru că partidul riscă să rămână fără membrii și s-ar putea desființa. Conform statutului partidului, pentru ca oamenii să poată fi dați afară, trebuie să fi făcut ceva grav împotriva partidului, ori ceea ce se cere consilierilor, inclusiv aici în Timiș, este ilegal. Sunt dispuși să-i excludă pe toți” ne-au informat surse din interiorul Partidului Poporului.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore