Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieTimișoara, orașul șantierelor. Străzile pe care se lucrează

Timișoara, orașul șantierelor. Străzile pe care se lucrează

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Temperaturile ridicate și vremea favorabilă din ultima perioadă au determinat reprezentanții Primăriei Timișoara să deruleze mai multe lucrări de reabilitare pe drumurile din oraș. Se lucrează atât pe carosabil, cât și la trotuare, spune primarul Timișoarei.

„Încercăm să profităm de faptul că vremea pare a fi bună, sperăm că va rămâne așa. Vrem să avansăm cu lucrările pe care le avem, care depind de vreme. Sunt în derulare la ora actuală lucrări de întreținere pe mai multe străzi: Ovidiu, Take Ionescu, Sighet, Țebea și pe Plavoșin. Pe toate acestea lucrează Superconstruct. SDM lucrează pe strada Ioan Slavici, unde este în derulare un proiect mai amplu și o stradă destul de lungă, lângă stadion, pe strada Uranus, Vasile Balmuș, Intrarea Pădurarilor, strada Martir Nemțoc și Intrarea Neptun”, a declarat Nicolae Robu, marți.

Lucrări de reabilitare se desfășoară și pe trotuare, pe mai multe străzi, acestea fiind realizate de Superconstruct și Prosamac, în Parcul Botanic și pe străzile: Rândunelelor, Moldovei, Balta Verde, Suceava, Olanda, Someș, Stejarul, Calea Șagului, Moților.

Aflați ce alte lucrări mai derulează Primăria Timișoara din imaginile de mai jos!

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...