Nicolae-Robu-1

Temperaturile ridicate și vremea favorabilă din ultima perioadă au determinat reprezentanții Primăriei Timișoara să deruleze mai multe lucrări de reabilitare pe drumurile din oraș. Se lucrează atât pe carosabil, cât și la trotuare, spune primarul Timișoarei.

„Încercăm să profităm de faptul că vremea pare a fi bună, sperăm că va rămâne așa. Vrem să avansăm cu lucrările pe care le avem, care depind de vreme. Sunt în derulare la ora actuală lucrări de întreținere pe mai multe străzi: Ovidiu, Take Ionescu, Sighet, Țebea și pe Plavoșin. Pe toate acestea lucrează Superconstruct. SDM lucrează pe strada Ioan Slavici, unde este în derulare un proiect mai amplu și o stradă destul de lungă, lângă stadion, pe strada Uranus, Vasile Balmuș, Intrarea Pădurarilor, strada Martir Nemțoc și Intrarea Neptun”, a declarat Nicolae Robu, marți.

Lucrări de reabilitare se desfășoară și pe trotuare, pe mai multe străzi, acestea fiind realizate de Superconstruct și Prosamac, în Parcul Botanic și pe străzile: Rândunelelor, Moldovei, Balta Verde, Suceava, Olanda, Someș, Stejarul, Calea Șagului, Moților.

Aflați ce alte lucrări mai derulează Primăria Timișoara din imaginile de mai jos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here