adoptii-caini

Decizia primăriei de a eutanasia o parte din câinii aflați în adăpostul Danyflor nu a rămas fără reacție în rândul iubitorilor de animale din Timișoara. Aceștia se pregătesc de protest, în speranța că vor convinge municipalitatea să renunțe la uciderea câinilor.

Potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, adăpostul Danyflor, în care se află în prezent peste 500 de câini, a devenit neîncăpător. Soluția pe care au găsit-o aceștia pentru a recrea spațiul necesar este eutanasierea câinilor. Iubitorii de animale din oraș însă se opun vehement acestei măsuri și au anunțat deja organizarea de acțiuni de protest.

“În 24 februarie, la ora 20:00, ne plimbăm în fața primăriei Timişoara pentru salvarea câinilor de la moarte!! După cum ştiți, primăria a decis să eutanasieze câinii din adăpostul Danyflor! Nu putem lăsa decizia în mâna unui singur om, care prin dispoziție de primar crede că are drept de viață şi de moarte! Fiind uniți le arătăm că nu suntem puțini. Ne vedem miercuri la ora 20:00”, au transmis inițiatorii protestului, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here