Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTrafic în continuă creştere pe Aeroportul Internaţional Timişoara. Ce destinaţii noi se...

Trafic în continuă creştere pe Aeroportul Internaţional Timişoara. Ce destinaţii noi se introduc

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Numărul de pasageri care ajung pe Aeroportul Internaţional Timişoara a crescut spectaculos în vara anului 2017. Dacă anul trecut AIT a atins 1.000.000 de pasageri abia la finalul lunii noiembrie, în 2017 recordul va fi atins din nou, de data aceasta chiar în luna august. În iulie, numărul pasagerilor s-a ridicat la 160.000, iar per total, în 2017, companiile aeriene au operat nu mai puţin de 10.031 de zboruri pe Aeroportul Timişoara. În topul destinaţiilor preferate de tusişti se află Bucureşti, Londra şi Munchen.

„Iulie 2017 a fost luna cu cei mai mulţi pasageri din istoria aeroportului: peste 160.000 de persoane au zburat de la sau spre Timişoara. Această cifră creează premisele ca la mijlocul lunii august să putem sărbători pasagerul cu numărul un milion”, a declarat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

„Din această toamnă, vor fi disponibile zboruri directe din Timişoara spre Frankfurt-am-Main – un hub aerian care conectează Timişoara spre 300 de destinaţii din întreaga lume (din 29 octombrie) şi Tel Aviv (din 30 octombrie). Frankfurt-am-Main va avea o frecvenţă zilnică şi va fi legătura între Timişoara şi cel mai mare nod aerian al Europei, iar Tel Aviv (cu zboruri în zilele de luni şi vineri), va fi prima legătura între Timişoara şi o destinaţie din afara Europei”, a mai informat Aeroportul Internaţional Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...