Trafic în continuă creştere pe Aeroportul Internaţional Timişoara. Ce destinaţii noi se introduc

- Advertisement -

Numărul de pasageri care ajung pe Aeroportul Internaţional Timişoara a crescut spectaculos în vara anului 2017. Dacă anul trecut AIT a atins 1.000.000 de pasageri abia la finalul lunii noiembrie, în 2017 recordul va fi atins din nou, de data aceasta chiar în luna august. În iulie, numărul pasagerilor s-a ridicat la 160.000, iar per total, în 2017, companiile aeriene au operat nu mai puţin de 10.031 de zboruri pe Aeroportul Timişoara. În topul destinaţiilor preferate de tusişti se află Bucureşti, Londra şi Munchen.

„Iulie 2017 a fost luna cu cei mai mulţi pasageri din istoria aeroportului: peste 160.000 de persoane au zburat de la sau spre Timişoara. Această cifră creează premisele ca la mijlocul lunii august să putem sărbători pasagerul cu numărul un milion”, a declarat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

„Din această toamnă, vor fi disponibile zboruri directe din Timişoara spre Frankfurt-am-Main – un hub aerian care conectează Timişoara spre 300 de destinaţii din întreaga lume (din 29 octombrie) şi Tel Aviv (din 30 octombrie). Frankfurt-am-Main va avea o frecvenţă zilnică şi va fi legătura între Timişoara şi cel mai mare nod aerian al Europei, iar Tel Aviv (cu zboruri în zilele de luni şi vineri), va fi prima legătura între Timişoara şi o destinaţie din afara Europei”, a mai informat Aeroportul Internaţional Timişoara.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img