Foto: Constantin Duma

În ultimele trei zile ale săptămânii trecute, în perioada 24 – 26 octombrie 2014, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, ”reușind” un bilanț mai mult decât productiv. Oamenii legii au întocmit 3 dosare penale şi au aplicat 400 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 208 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 63 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Tot în timpul acțiunilor specifice deja finalurilor de săptămână, polițiștii au reţinut în vederea suspendării 4 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, oamenii legii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.