Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

A trecut weekend-ul, Poliția din Timiș face bilanțul amenzilor: 400!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În ultimele trei zile ale săptămânii trecute, în perioada 24 – 26 octombrie 2014, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, ”reușind” un bilanț mai mult decât productiv. Oamenii legii au întocmit 3 dosare penale şi au aplicat 400 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 208 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 63 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Tot în timpul acțiunilor specifice deja finalurilor de săptămână, polițiștii au reţinut în vederea suspendării 4 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, oamenii legii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare