ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Trei bărbați, cercetați pentru braconaj piscicol, după ce au fost surprinși pe albia râului Timiș

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Trei bărbați sunt cercetați pentru braconaj după ce au fost depistați de către jandarmii Grupării Mobile din Timișoara, pe albia râului Timiș, aproape de localitatea Albina, ieri, în 18 octombrie. Din câte se pare, aceștia au fost surprinși în timp ce pescuiau cu o plasă monofilament cu dimensiunea de 120 x 120 cm, unealtă interzisă.

Cu vârstele de 25 de ani, 32 și respectiv 43 de ani, toți cei trei s-au ales cu acte de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere și utilizare a uneltelor de plasă tip monofilament, iar dosarele vor fi trimise spre soluționare Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

De asemenea, jandarmii au ridicat în vederea continuării cercetărilor cele trei lansete telescopice cu mulinete folosite la comiterea infracțiunilor.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore