Trei jucători de la RCM în lotul naţional pentru Cupa Europeană a Naţiunilor. Campioana sărbătoreşte 4 jucători în trei zile

0
936

01_ianuarieRCM Timişoara trimite trei jucători la lotul naţional al României pentru debutul „Stejarilor” în Cupa Europeană a Naţiunilor 2013 (CEN 2013). Primul meci pentru naţională va avea loc pe 2 februarie 2013, împotriva Portugaliei.

Cupa Europeană a Naţiunilor debutează în curând, iar competiţia serveşte drept criteriu de calificare la Cupa Mondială din 2015 ce va avea loc în Anglia. Stejarii au programat prima partidă, împotriva Portugaliei, pe 2 februarie 2013, la lusitani acasă. România merge pentru o săptămână de pregătiri chiar în ţara gazdă, în localitatea Faro, pentru a se acomoda cu clima. Jucătorii din competiţia internă se reunesc pe 25 ianuarie, urmând ca ziua imediat următoare să decoleze către Portugalia, în timp ce „stranierii” se vor alătura lotului direct la Faro.

În lotul pentru meciul cu Portugalia se găsesc şi trei componenţi ai campioanei României – RCM Timişoara:
1. LAZĂR MIHAITA (Castres – Franţa);
2. ION PAULICA (London Welsh – Anglia);
3. TAMBA PETRU (Cardiff – Ţara Galilor);
4. URSACHE ANDREI (Carcassonne – Franţa);
5. CĂPĂŢANA EUGEN (RCM Timişoara – România);
6. RĂDOI ANDREI (Baia Mare – România);
7. URSACHE VALENTIN (Oyonnax – Franţa);
8. SIRBE MARIUS (Tarbes – Franţa);
9. TATU CORNEL (Steaua – România);
10. LUCACI VIOREL (Steaua – România);
11. MITU ALEXANDRU (CSM Bucureşti – România);
12. MACOVEI MIHAI (Sporting Nazairien – Franţa);
13. TONIŢA OVIDIU (Carcassonne – Franţa);
14. CARPO DANIEL (RCM Timişoara – România);
15. SURUGIU FLORIN (CSM Bucureşti – România);
16. CAPLESCU CIPRIAN (Dinamo – România);
17. MANOLE DORIN (Orthez – Franţa);
18. VLAICU FLORIN (Steaua – România);
19. DASCĂLU ROBERT (Steaua – România);
20. GAL CSABA (Baia Mare – România);
21. DINIŞ CRISTIAN (Baia Mare – România);
22. ROŞCA MIHAI (în locul lui LEMNARU MĂDĂLIN) (Baia Mare – România);
23. NIACŞU IONUT (Baia Mare – România);
24. APOSTOL ADRIAN (Farul Constanţa – România);
25. FERCU CĂTĂLIN (RCM Timişoara – România).

Mădălin Lemnaru, care s-a accidentat la meciul cu Bath şi are o ruptură de tendon ahilean (posibil completă) la piciorul stâng, nu va putea participa.

Altfel, în cadrul echipei campioane – RCM Timişoara, zilele următoare sunt nu mai puţin de patru componenţi ai lotului care-şi serbează ziua de naştere: Moala şi Lazăr fiind naşscuţi pe 23 ianuarie, primul în 1981, iar cel de-al doilea în 1990. Pe 24 ianuarie este ziua lui Conache, născut în 1991, pentru ca pe 25, echipa să-l sărbătorească pe Calafeteanu, care împlineşte 28 de ani. Cu această ocazie deosebită, redacţia www.voceatimisului.ro îi felicită pe cei patru campioni, urându-le tradiţionalul „La mulţi ani!” şi le doreşte sănătate maximă, dar şi mult noroc pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor astfel încât, pe final de sezon, să fim din nou mândri că suntem timişoreni!

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.