Tupeu!!! Şoferi de BMW, la Timișoara: au blocat parcarea Centrului Regional de Afaceri

Date:

Aseară în jurul orei 20:00, doi șoferi posesori de BMW, au reușit să blocheze complet intrarea parcării de la Centrul de Afaceri din Timișoara, mai bine de două ore și jumătate, lăsându-și mașinile exact în fața barierei, fără a ține cont de alți participanți la trafic.

Este bine știut faptul că Timișoara nu are suficiente locuri de parcare pentru toți șoferii care circulă prin oraș. Cu toate acestea, doar o anumită categorie de conducători auto este reperată iar și iar în timp ce încalcă regulile de circulație sau parchează fără a se gândi câtuși de puțin și la ceilalți participanți la trafic.

Acesta este și cazul celor doi șoferi care și-au parcat BMW-urile în fața barierei de la intrarea în parcarea Centrului Regional de Afaceri din Timișoara, blocând complet accesul pentru toți cei care ar fi vrut să intre cu mașina.

Pentru gestul lor, cei doi șoferi au fost amendați de polițiștii locali.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare