spargere1

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au efectuat verificări și au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 2.000 lei, conform HCL 13/2009 privind lucrările tehnico-edilitare care se execută pe domeniul public. Vizată a fost societatea AHM-Smartel SRL, care executa lucrări în Piața Libertății nr. 4, fără a deține permis de spargere.

Poliția Locală atenționează că toate lucrările tehnico-edilitare care afectează domeniul public (străzi, spații verzi, parcuri) se pot executa numai după obținerea permisului de spargere eliberat de serviciul de specialitate din cadrul Direcției Drumuri şi Transporturi. Societăţile comerciale care execută lucrări tehnico-edilitare în municipiul Timişoara sunt obligate ca înaintea demarării lucrărilor să preia amplasamentul de la Primăria Municipiului Timişoara.

Plata taxei pentru obţinerea permisului de spargere se face la depunerea documentaţiei. Nerespectarea prevederilor constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 2.000 la 2.500 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here