Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Unii cu aprobare, alții ILEGAL. Firmă din Piața Libertății, sancționată pentru efectuarea de lucrări neaprobate

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au efectuat verificări și au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 2.000 lei, conform HCL 13/2009 privind lucrările tehnico-edilitare care se execută pe domeniul public. Vizată a fost societatea AHM-Smartel SRL, care executa lucrări în Piața Libertății nr. 4, fără a deține permis de spargere.

Poliția Locală atenționează că toate lucrările tehnico-edilitare care afectează domeniul public (străzi, spații verzi, parcuri) se pot executa numai după obținerea permisului de spargere eliberat de serviciul de specialitate din cadrul Direcției Drumuri şi Transporturi. Societăţile comerciale care execută lucrări tehnico-edilitare în municipiul Timişoara sunt obligate ca înaintea demarării lucrărilor să preia amplasamentul de la Primăria Municipiului Timişoara.

Plata taxei pentru obţinerea permisului de spargere se face la depunerea documentaţiei. Nerespectarea prevederilor constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 2.000 la 2.500 lei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore