Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Unip, sat izolat. Politic!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
5.1 °
4 °
92 %
5.1kmh
75 %
mar
5 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
15 °

Zăpada continuă să facăUnip, sat izolat. Politic! 1 victime.  La doar 23 de kilometri distanţă de Timişoara, un sat întreg este acoperit de zăpadă, acesta fiind izolat de zile bune.

Sătenii din satul Unip , ce aparţine de Sacoşul Turcesc, sunt disperaţi şi cer ajutor, dorind un singur lucru: un drum de acces.  Oamenii sunt îngroziţi pentru că bolnavii nu au acces la tratament, iar copiii nu pot ajunge la şcoală din cauza nămeţilor.

În diperarea lor , pentru că primarul nu ia nici o măsură, aceştia au ajuns să creadă că sunt  total ignoraţi de către autorităţi, deoarece primarul Sacoşului nu a primit voturi pentru mandat, din partea locuitorilor satului Unip. Oamenii sunt convinşi că această „tăcere a primarului” este o răzbunare.

Mai jos vă prezentăm  o parte din mesajul  impresionant al  unui locuitor din satul Unip :

“Am rămas izolaţi şi doar tractoarele mai pot circula şi mai aprovizionează satul cu cele necesare.Marea parte din navetişti stau acasă riscând serviciul.Vă rugăm să ne ajutaţi pt că nu mai putem suporta atâta indolenţă şi nepăsare ,suntem total ignoraţi de către primăria Sacoş .Nu mai conteaza că nu este apă în sat sau alte faciltăţi …avem o singură doleanţă:drum de acees.Suntem conştienţi că este un interes a fi lăsaţi de izbelişte ,preţurile la terenuri fiind foarte mici iar domnul primar achizitionează cât poate la preţ de nimic…sau daca ar fi şosea nu s-ar mai primi banii anual pt întreţinerea acestui drum de piatră pe care se aruncă  practic câteva lopeţi doar de alegeri de către acest primar  care e la al 4-lea mandat.Suntem constienţi că sutem total ignoraţi pt că nu a primit voturi de la acest sat,însă se merge prea departe.”

Pentru a afla şi poziţia primarului referitoare la acest subiect , am contactat Primăria Sacoşu Turcesc . În urma contactării ne-am ales cu declaraţia secretarei Râmneanţu “Din câte ştiu eu de la domnul viceprimar, azi-noapte a fost prezentă o firmă de deszăpezire în Unip”.

Din câte ştim noi, problema satului  Unip  nu este rezolvată, într-o situaţie asemănătoare fiind şi locuitorii satului Uliuc, care au fost nevoiţi să încerce să se deszăpezească singuri, înaintea ultilajelor trimise de primărie.


Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

  1. Cam cat de trist si sinitru trebuie sa fie sa te gandesti ca in anul 2012 se poate muri doar pentru ca o zona nu poate fi deszapezita fie si atunci cand viscolul trece. Urmarile acestui lucru se vor vedea cand oamenii acestia vor uita complet de bune maniere si vor actiona din instinct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare