Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Vali Velcea confirmă oficial primele nume noi de la Poli! Roman, Dobrosavlevici şi Himcinschi vin la Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Poli Timişoara a făcut publice, aseară, primele veniri la echipă, clubul bănăţean reuşind să obţină împrumutul până în vară a trei tinere speranţe ale fotbalului autohton. Cele trei nume sunt Alin Dobrosavlevici (Dinamo Bucureşti), Alin Roman (F.C.M. Târgu Mureş) şi Fabian Himcinschi. Anunţul a fost făcut în cadrul emisiunii Divizia Locală, de la postul TV Digi24 Timişoara, prin vocea directorului sportiv al prim-divizionarei – Vali Velcea.

„Fotbaliştii nu sunt ai noştri, sunt doar împrumutaţi, dar noi avem prima opţiune, în cazul în care vom dpri să rămânem împreună. Himcinschi va avea un traseu mai lung, el fiind acum jucătorul celor de la Empoli (Italia). Întâi trebuie să ne asigurăm că aceşti jucători confirmă, chiar dacă eu le cunosc calităţile, cred că se vor impune. O vor face pentru că vor găsi aici um mediu curat, cu jucători cu experiență şi caracter. Sunt convins că va fi un pas înainte pentru ei, iar faptul că au venit într-o ligă superioară ar trebui să îi motiveze”, a spus Valentin Velcea, la Divizia Locală.

Toţi trei jucători, aduşi de bănăţeni pe Bega, sun jucători de naţională, aceştia fiind prezenţe constante în echipa U21 a României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare