ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Raed Arafat: „Eu n-aş zice că a primit bani, sau nu, Spitalul de Copii, Ministerul mai are bani de împărţit” EXCLUSIV

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Timişoara a aflat pe final de 2013 că actuala Guvernare a lăsat-o în „pielea goală”, asta chiar dacă oraşul de pe Bega este unul dintre cei mai mari „furnizori” către bugetul de stat, Capitala Banatului neprimind niciun ban pentru proiectele mari de dezvoltare. Nici măcar pentru Spitalul de Copii Luis Ţurcanu, care, pe lângă faptul că este evacuat (parţial, ce-i drept) de clanurile de ţigani care continuă să pună mâna pe clădiri importante din oraş, are un proiect bine pus la punct de extindere, dar care necesită BANI.

În acest sens l-am contactat pe secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii – Raed Arafat – întemeietorul serviciului medical de urgenţă şi descarcerare SMURD. Acesta nu are prea multe date la această oră, însă zilele următoare ne va spune mai multe legat de posibila finanţare a Spitalului de Copii din Timişoara. „La Spitalul de Copii Luis Ţurcanu ştiu că sunt probleme… inclusiv cu retrocedarea. Sunt ceva sume care vor fi alocate spitalelor prin fondurile structurale. La Timişoara Spitalul Judeţean ştiu că este prevăzut pentru reabilitare şi extindere, dacă va fi nevoie, însă, din păcate, la acest moment nimeni nu poate confirma când sau cum va avea loc acest proces, având în vedere că e o situaţie puţin mai delicată în ceea ce priveşte fondurile europene. Când aceasta se clarifică o să ştim exact ce sume avem, când şi cum vom putea investi în infrastructura sanitară. Bugetul pe investiţii are sume care vor putea fi redistribuite. În interiorul Ministerului urmează ca anumite sume să fie distribuite. Eu n-aş zice că a primit sau n-a primit Spitalul de Copii. Eu aş aştepta decizia finală a ministrului. Mai aveţi un obiectiv important la Timişoara – Institutul de Oncologie, care şi el are nevoie de fonduri pentru a fi finalizat” ne-a declarat, în exclusivitate, Raed Arafat.

Medicul de la Târgu Mureş are, pe lângă problemele de la Minister, o altă „belea”. Acesta s-a pricopsit, fără să vrea şi fără a-şi da acordul, cu o pagină de Facebook creată de un „impostor” aşa cum medicul îl numeşte pe cel sau cea care susţine această pagină, ajunsă deja la peste 80.000 de aprecieri.

„De ani de zile nu am pagină personală de Facebook, am avut o tentativă la început, acum câţiva ani, însă cineva a reclamat-o, mi-a fost închisă şi eu nu am mai insistat pentru a-mi face una din simplul motiv că nu m-a interesat. Asta a fost, dar de câţiva ani eu nu am pagină oficială de Facebook. Nici măcar nu am intrat să-mi completez o astfel de pagină. Vreau să comunic, dar îmi place s-o fac pe altă cale, nu pe Facebook. Este un impostor cel sau cea care a creat această pagină, a administrat-o, a crescut-o… Până am aflat eu de ea, la jumătatea anului trecut când mi-a spus cineva că am o pagină pe Facebook, avea deja zeci de mii de aprecieri. Atunci am încercat să o blochez dar nu am reuşit, pentru că nu au răspuns cei de la Facebook. Acum am trimis din nou o reclamaţie – în urmă cu două zile, cu o copie a paşaportului şi a cărţii de identitate, în speranţa că vor crede că eu sunt persoana implicată şi să mi-o blocheze. Acum aşteptăm răspunsul lor” ne-a povestit Arafat, care se teme de faptul că acea pagină îi poate aduce, la un moment dat, chiar şi un deficit de imagine. „Cel care deţine această pagină poate să inducă în eroare, poate să mintă, să vorbească aiurea. Ştie ce face, pentru că mai scapă câte o greşeală ortografică pentru ca lumea să creadă că cine scrie nu cunoaşte bine limba română, cineva se joacă şi se joacă la modul serios. Îşi dedică mult timp pentru pagina asta. Ca să facă treaba mai credibilă scrie cu greşeli, culmea e că sunt greşeli pe care eu, de regulă, nu le fac, dar asta e deja altă treabă. Sunt oameni care nu mă cunosc personal şi nu au de unde să ştie. Totul e planificat, nu ştiu ce intenţie are persoana respectivă, sau ce urmăreşte. Nu pot să spun dacă pagina are la bază motive politice, dar gândiţi-vă că poate să tragă ponoase prin reclame, să ceară donaţii şi să facă mult rău. Se poate folosi de această pagină, într-un mod extrem de tendenţios. Transmiţând acest gen de mesaje în numele meu, pot deveni extrem de depreciat, mai ales cum a fost chiar ultimul mesaj, cu care a încercat să aducă o anumită categorie de medici împotriva mea. Vorbeşte în numele unei persoane care este secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, ceea ce înseamnă implicarea instituţiei. Gândiţi-vă dacă presa ia de bune mesajele acestui impostor, un om de rând cât de tare muşcă momeala” a mai spus Arafat, după ce chiar Vocea Timişului a redactat o ştire după anunţul făcut săptămâna trecută de respectiva pagină de Facebook.

Fie că aţi apreciat pagina respectivă, fie că nu, ea poate fi găsită AICI, iar rugămintea noastră, este aceeaşi cu a lui Raed Arafat. Sesizaţi Facebook despre acest fals raportând pagina bifând „este spam sau o înşelăciune”!

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore