Victor Negrescu (PSD) promite altă mare, cu aceeași sare. Vezi pe cine susține pentru a aduce bani europeni în Timiș VIDEO

Pesedistul Victor Negrescu a fost prezent astăzi la Timișoara, oraș în care are planuri de deschidere a unui cabinet de consiliere a cetățenilor Capitalei Banatului pentru a afla of-urile timișorenilor, a spus eurodeputatul în cadrul unei conferințe de presă.

Cel mai tânăr politician român care reprezintă România la Bruxelles, în Parlamentul European, se declară dezamăgit de procentul de absorbție al fondurilor structurle și accesate direct de la Bruxelles, cele din urmă fiind de numai 1% și susține că este nevoie de o cunoaștere temeinică a situației legate de finațarea europeană pentru a putea fi implementate mult mai multe proiecte la nivel local sau regional. ”În România sunt foarte puține proiecte de acest gen. Spre exemplu Polonia și-a consumat toate fondurile structurale, a reușit o mărire a fondurilor alocate cu 10% și, în plus, accesează foarte multe fonduri direct la Bruxelles. Bugetele disponibile direct la Comisia Europeană depășesc, ca și cuantum, fondurile alocate României cam de cinci-șase ori decât cele structurale” a explicat Negrescu.

Ce planuri are Negrescu în ceea ce privește colaborarea cu primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și ce legătură face cu organizația PSD Timiș, puteți afla urmărind înregistrarea video de mai jos.

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img