Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportViitorul sună bine la Poli. Velcea a pus ochii pe un jucător...

Viitorul sună bine la Poli. Velcea a pus ochii pe un jucător de numai 14 ani!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

La finalul unui meci-şcoală disputat sâmbătă dimineaţă în Complexul Sportiv Dan Păltinişanu, comandat de tehnicianul Vali Velcea, a participat şi un tânăr de perspectivă din cadrul centrului de copii şi juniori ai alb-negrilor. Acesta joacă pe postul de mijlocaş central şi are numai 14 ani (!).

Monitorizarea tinerelor talente este primordială la ACS Poli Timişoara. Staff-ul tehnic al bănăţenilor are ca preocupare generală, pe lângă urmărirea unor jucători de mare potenţial din zona Bantului, studierea celor mai mici jucători din interiorul clubului timişorean.

Astfel, în dimineaţa zilei de sâmbătă, 30 martie 2013, staff-ul celor de la Poli a fost prezent la Baza Sportivă Dan Păltinişanu pentru a urmări talentele din propria pepinieră, la un joc-şcoală comandat de însuşi Vali Velcea – tehnicianul primei echipe fiind preocupat de viitorul formaţiei ce are toate şansele ca din vară să evolueze în prima ligă de fotbal din România.

În jocul de azi, Velcea l-a remarcat rapid pe mijlocaşul central Vlad Dragomir, în vârstă de numai 14 ani. Acesta evoluează în cadrul grupei coordonate de Sorin Vlaicu. „Suntem bucuroşi că avem jucători tineri, cu potenţial, în cadrul centrului nostru juvenil. Îi urmărim cu atenţie şi le vom oferi tuturor celor talentaţi ocazia de a se pregăti sau chiar de a juca la formaţia de seniori. Trebuie să-i susţinem, dar în acelaşi timp să avem răbdare cu ei”, a declarat antrenorul principal pentru site-ul oficial al clubului bănăţean.

La jocul-test de astăzi au evoluat şi alţi juniori de perspectivă, care deja au luat contact în ultimele luni cu echipa mare: Todorov, Bocşan şi Balaure.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara vrea sa scoata cat mai...

Poli Timisoara si-a luat mijlocas ofensiv de nationala! Doi veterani au parasit echipa

Doi dintre vechii componenți ai clubului de fotbal Poli Timișoara și-au reziliat înțelegerile cu...