Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Viitorul sună bine la Poli. Velcea a pus ochii pe un jucător de numai 14 ani!

- Advertisement -

La finalul unui meci-şcoală disputat sâmbătă dimineaţă în Complexul Sportiv Dan Păltinişanu, comandat de tehnicianul Vali Velcea, a participat şi un tânăr de perspectivă din cadrul centrului de copii şi juniori ai alb-negrilor. Acesta joacă pe postul de mijlocaş central şi are numai 14 ani (!).

Monitorizarea tinerelor talente este primordială la ACS Poli Timişoara. Staff-ul tehnic al bănăţenilor are ca preocupare generală, pe lângă urmărirea unor jucători de mare potenţial din zona Bantului, studierea celor mai mici jucători din interiorul clubului timişorean.

Astfel, în dimineaţa zilei de sâmbătă, 30 martie 2013, staff-ul celor de la Poli a fost prezent la Baza Sportivă Dan Păltinişanu pentru a urmări talentele din propria pepinieră, la un joc-şcoală comandat de însuşi Vali Velcea – tehnicianul primei echipe fiind preocupat de viitorul formaţiei ce are toate şansele ca din vară să evolueze în prima ligă de fotbal din România.

În jocul de azi, Velcea l-a remarcat rapid pe mijlocaşul central Vlad Dragomir, în vârstă de numai 14 ani. Acesta evoluează în cadrul grupei coordonate de Sorin Vlaicu. „Suntem bucuroşi că avem jucători tineri, cu potenţial, în cadrul centrului nostru juvenil. Îi urmărim cu atenţie şi le vom oferi tuturor celor talentaţi ocazia de a se pregăti sau chiar de a juca la formaţia de seniori. Trebuie să-i susţinem, dar în acelaşi timp să avem răbdare cu ei”, a declarat antrenorul principal pentru site-ul oficial al clubului bănăţean.

La jocul-test de astăzi au evoluat şi alţi juniori de perspectivă, care deja au luat contact în ultimele luni cu echipa mare: Todorov, Bocşan şi Balaure.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore